Course evening Course evening

Keskiviikon iltakurssi osoittautui flunssan kannalta hankalammaksi kuin maanantain - ehka sen takia, etta iirinkurssilla pitaa keskittya paljon enemman..

Menin hyvissa ajoin paikalle, ja olin varustautunut parilla mehupullolla, Strepsils-paketilla, nenaliinoilla, yms.. Ajattelin istua hiljaisessa luokassa ja lukea muistiinpanojani ennen tunnin alkua, mutta suunnitelma ei sitten onnistunutkaan, kun yksi toinenkin kurssilainen saapui ajoissa - tuttu garda, joka on vastikaan jaanyt elakkeelle! En tosin tieda miksi han tuli sinne, kun han on aktiivinen iirinpuhuja ja kurssi on siis tarkoitettu aloittelijoille, mutta tuli sitten paivitettya kuulumiset, ja han tarkisti mun vesivarivihkolauseeni, yms.

Kurssille tuli pari muutakin uutta naamaa - molemmat keski-ikaisia naisia. En tieda mista ja miksi he tulivat kesken kurssin, mutta vastaavasti vakioporukasta puuttui pari naista, etta ehka he ovat vaihtaneet jostain syysta keskenaan kurssipaivia tms.

Itse en pystynyt ollenkaan keskittymaan, mutta kirjoitin tietty kaiken muistiin, ja meinaan nyt viikonloppuna opetella ne uudet asiat paremmin. Meilla oli pieni spontaani testikin, missa piti kirjoittaa laatikosta oikeat sanat tyhjiin kohtiin - sanasto oli kokonaan sellaista, mita ei oltu aiemmin kurssilla kasitelty, mutta onneksi siella oli sen verran vuosien mittaan tutuksi tulleita sanoja, etta sain tehtya melkein kaikki oikein. Vain kaksi sanaa olivat keskenaan vaarilla paikoilla, mutta niiden suhteen olinkin kirjoittaessa epavarma.

Lopputunnista kasittelimme an -muutoksia sanoihin, riippuen maskuliineista tai feminiineista, ja sanojen alkukirjaimista. Opettaja esitti sen onneksi niin loogisesti, etta kun saimme sitten tehtavaksi listan sanoja + an, kirjoitin ne kaikki oikein.

Course evening (& flu survival stuff)