1-DSCN5667-normal.jpg

Lauantaina oli aivan fantastinen sää! Ehdotin E:lle Harbour Bar'in "kirpparia" (jota siis kutsutaan mainoksissa kirpputoriksi, mutta se on oikeasti enempi craft market, koska myynnissä on vain uutta tavaraa, ja enimmäkseen nimenomaan paikallisten artisaanien juttuja, sekä jonkin verran esim. Forever-voiteita ja vastaavia tuotteita..

E sitten ehdotti, että menisin ensin heille lounaalle - sain siis kuitenkin sitä ihanaa lohipastaa, josta hän eilen emailasi houkuttelukuvan =D Näin samalla ekaa kertaa uuden talonsakin. Pikku-E hillui prinsessahameessa ja hippikaulakoruissa kuin pieni tuulahdus 70-luvulta =) Vein hänelle pussillisen "pääsiäispupun lähettämiä" herkkuja - Fazerin pieniä pääsiäismunia, Fazerin mustikkasuklaalevyn, ja Cadburyn creme-munan.

Söimme takapuutarhassa, missä oli lämmintä kuin kauniina kesäkuisena päivänä.. Ei olisi ikinä sään perusteella uskonut huhtikuuksi!

1-DSCN5647-normal.jpg

Räpsin kuvia isästä ja tyttärestä, mutta jaan vain tuollaisen "piirrokseksi" editoidun version julkisesti. Tuo on aivan ihana kuva heistä! =D

Päätettiin sitten, että ajaisin oman autoni kotiin, ja he noukkisivat minut kyytiin, että menisimme porukalla sinne "kirppikselle". Samalla piipahdin pikaisesti vaihtamassa kevyemmän paidan ylleni, kun siinä aiemmassa oli jopa kuuma niin aurinkoisella ilmalla. Olin sitten kuitenkin idiootti, ja jätin takin kotiin, enkä ollenkaan ajatellut, että satamassa olisi tietysti viileämpää.. Toki olimme enimmäkseen sisätiloissa, mutta toisinaan ulkonakin, ja ilmeisesti vilustuin siinä terassilla, kun illemmalla iski oikein kunnon horkka päälle, ja jouduin perumaan huomisen reissun Co. Meathiin, missä siis oli tarkoitus lounastaa T:n ja R:n kanssa =(

Harmittaa tosi paljon (varsinkin kun piti poimia R kyytiin matkan varrella, ja T julkaisi houkuttelevan menun Facebookissa...), mutta järkeilin, että jos nukun nämä pitkän viikonlopun viimeiset pari päivää, niin toivottavasti olen jo tiistaina työkunnossa.. Jos sen sijaan lähden huomenna reissuun (ja lisäksi pakkaisin muutamia laatikoita mukaan), niin olo ei siitä ainakaan paranisi, ja tod.näk. joutuisin olemaan jonkin verran pois duunista, enkä nyt näin alkuvaiheessa haluaisi missata päivääkään - varsinkin kun pari ihmistä olivat torstaina vikaa päivää duunissa, ja porukka siis muutenkin pienempi. Popsin siis lisää paracetamolia ja lepäilen.

Loppuun vielä kuva €7 kirpparihankinnastani;

DSCN5678-normal.jpg