Clearing the flat in Imatra.. Shopping for lunch, etc..

Nama kuvat (ja lahes kaikki loput Imatra-kuvat) on nyt siis rapsitty Hm:n Samsung L310W -kameralla, joka oli itse asiassa paljon parempi kuin raidalliseksi heittaytynyt Pinky'ni (Olympus FE-340)!

In Imatra..

Imatralla tyypillinen paivan aikataulu oli sellainen, etta aamulla herattiin n. 7am, ja kun Hm oli vienyt pojat tarhaan/eskariin, han kuskasi mut yhdeksan maissa kulmille, missa sitten raivasin ja pakkasin tavaraa, pitaen jossain vaiheessa 'lounastauon' (hain yleensa K-marketista jotain), ja sitten joko myohaan iltapaivalla tai alkuillasta, Hm haki mut taas heille, missa sitten syotiin, ja jos jaksoin, pienentelin jonkin verran kuvia, tms. Tuli mentya yleensa keskiyohon mennessa nukkumaankin, kun aamulla oli taas aikainen heratys edessa, ja lisaa tekemista.

In Imatra..

Sain tiskaamooni ns. virallisen valvojan, eli tuon Pikku Myy -ilmapallon =D Hm siis kavi siina alkuillasta tayttamassa aiemmin tilattuja vappupalloja, joista pojille tuli omat Martit, ja Hm:lle itselleen Pikku Myy. Mullekin olisi riittanyt Hello Kitty, mutta ajattelin sitten tulevani toimeen ilman vappupalloa =)
Ma jain vahtimaan poikia, kun Hm oli ilmapalloreissussa, joskin pojat kylla leikkivat sen aikaa pihalla. Ajattelin, etta se olisi sopiva hetki rimpaista synttaripuhelu universumini keskipisteelle, joka taytti pyoreita - kun kerroin tata myohemmin Hm:lle, han sai hyvat naurut.. Siis etta olin kuvitellut saavani jutella rauhassa puhelimessa, kun lapset ovat pihalla.. =D Joo.. Siis ovisummerihan kavi minka kerkesi, piti keskustella ovipuhelimen valityksella alaovella hilluvalle N:lle, avata se alaovi, sitten avata asunnon ovi ja tayttaa vesipistoolin korvikkeena toiminut vesipullo uudelleen vedella.. Samalla siis menossa kannykkapuhelu Irlantiin.. Onneksi tuli varattua tarpeeksi creditia.. (Kaytin kylla Suomessa paikallista numeroa, mutta kun se ei ollut credit-liittyma, en tietenkaan soitellut silla mitaan Irlannin-puheluja, tai edes kaukotekstareita, vaan kaytin omaa numeroani niihin.) Synttarisankaria kylla huvitti suunnattomasti kuunnella taysin kasittamatonta kielta, kun juttelin N:n kanssa ensin ovipuhelimessa ja sitten ovella.