Tanaan H:lla oli ekaa kertaa matikan laksy, missa annettiin jo kertolaskuesimerkkeja. Itse tehtava oli kuitenkin sellainen, etta piti piirtaa annettu maara kahden palikan ryhmia, ja laskea sitten yhteen niiden lukumaara.
Luetun ymmartamisessa oli tarina Tuffy-kissasta, joka oli tappanut naapurin lemmikkikanin ja tunkenut sen sitten kissaluukun kautta kotitalonsa keittioon.. Ekana oli monivalintatehtava, jossa piti varittaa se palkki, missa oli oikea vastaus. Toisessa tehtavassa piti vastata itse muokatuilla lauseilla annettuihin kysymyksiin tarinan pohjalta. Lopuksi oli taas kerran viisi sanaa, joita piti kayttaa itse keksityissa lauseissa.
Emme tanaan pelanneet mitaan, vaan H esitteli koulusta saamaansa muhkeaa karkkipussia, ja mekin saatiin karkkia ja pahkinoita =D
Saatoin H:n melkein R:lle asti (minne han oli vaihteeksi menossa), ja menin sitten itse ostoksille (ks. edellinen kirjoitus..). Keskiviikkona H:n koulu loppuukin aikaisin, etta taytyy herata ajoissa :o .. ja torstaiaamuna lupasin menna R:lle.