Vaikka nyt illalla on ehtinyt tulla jo sadekuurojakin, aiemmin paivalla oli onneksi aurinkoista, joten paasimme kaymaan Glencree grotto'lla. Sytytin muutamia tuikkuja isan muistoksi ja otin kuvia, seka yllaolevan videon, jotka lisaan tuonne muistosivun puolelle, kunhan saan kuvat netitettya. Isa ei ollut kirkkoihmisia, joten tama kaunis pieni paikka luonnon keskella tuntui sopivammalta. Tuolla voisi kayda vaikka joka vuosi sytyttamassa muistokynttiloita..

Kavimme myos kahvilla Armoury-kahvilassa. Otin kahvin seuraksi palan maailman parasta suklaakakkua, jonka lisukkeeksi tuli mojova pino kermavaahtoa.. Olen vielakin ihan jarkyttynyt siita, etten pystynyt syomaan sita loppuun asti, vaan jouduin jattamaan n. kolmanneksen! :O Jostain syysta oli vaan ihan taysi olo, vaikka olin syonyt aamiaiseksi vain tavisvoikon. Daniel ei tietenkaan voinut auttaa, kun on diabeetikko, ja han oli myos juuri syonyt sausage roll'in (en tieda miten suomentaa tuo.. sellainen voitaikinaan tms. leivottu nakki..)
Myohemmin menimme viela hakemaan Newtownmountkennedyn autopajalta korjattua perakarryn rengasta, ja myos korjauttamassa yhden autonrenkaan. Loiteroin aikani siina pihalla, mutta sitten huomasin tien toisella puolella avoimen kirkonoven, joten poikkesin sinne ja vietin viela hiljaisen hetken tyhjassa kirkossa. Pitaa poiketa sinne toistekin - se oli ihanan kodikas pikkukirkko. Mina en oikein tunne oloani kotoisaksi omassa kirkossamme (Holy Redeemer), koska se on liian iso, enka pida sen seinien varista. Pienet kirkot ovat kotoisampia.
Kirkosta talsin viela laheiseen Sentraan (Huom: S:lla! Ei siis kuulu Centra-ketjuun..), josta ostin paketin Posh Cat -ruokaa (lol..) ja pari minipussia Hula Hoopseja. Sitten paasimmekin jatkamaan matkaa kohti kotia.