DSCN8557.jpg

Aloitan aurinkoisella lauantaikuvalla.. Tuota otsikkoa kirjoittaessa, tuli taas sellainen hetki, että tuttu sana (lauantai) alkoi yhtäkkiä tuntua ihan oudolta. Lauantaihan kuulostaa ihan hawaiilaiselta - tai ehkä jopa kiinalaiselta..

IMG_20150320_112427.jpg    IMG_20150320_121516.jpg

Kun perjantaina lähdin duuniin, Cuddles jäi tuonne katonrajassa olevalle ikkunalaudalle.. Stressasin koko päivän, kun mietin miten Cuddles on päässyt sieltä alas! Ainoa toimiva reitti on nimittäin hypätä nukkekodin katolle, ja siitä sohvalle. Nukkekoti liukuu aika helposti tuossa lasisella hyllyllä.. Onneksi kaikki oli kuitenkin mennyt ihan hyvin.

IMG_20150320_190747.jpg    IMG_20150320_190939.jpg

Meillä oli (keskiyövuorossa olleen) A:n kanssa pizza-ilta. Tilataan duuniin pizzat aina Apachesta, kun heiltä saa kympillä ison pizzan, ja ovat luotettavia. (Vertailun vuoksi; J tilasi joitakin viikkoja sitten Domino's-pizzaa duuniin, joutui soittelemaan perään, kun ei pizzaa kuulunut, ja lopulta perui tilauksensa ja söi pussikeittoa. Olisi vaan kannattanut toimittaa se pizza, koska isossa puljussa sana kiertää, ja sille pizza-paikalle tuli nyt epäluotettavaa mainetta.)

DSCN8549.jpg

Lauantai oli ihanan aurinkoinen, ja ruokittuani kissat, siirryin itse sohvalle facebookittamaan, sekä nauttimaan ruisleipäaamiaisesta ja auringonpaisteesta.

DSCN8548.jpg    DSCN8550.jpg

DSCN8552.jpg    DSCN8551.jpg

Haahuilin ulkona katselemassa rikkaruohotilannetta.. Olisi tehnyt mieli puutarhuroida, mutta kun ei vieläkään ole niitä puutarhatyökaluja. Tietty, olisi voinut käydä ostamassa sellaiset, mutta halusin mielummin nauttia auringosta, kun ikinä ei tiedä, sataako hetken päästä vettä, lunta, tai mahd. miehiä.

DSCN8554.jpg    DSCN8553.jpg

DSCN8555.jpg

Keksin sitten korjata kissatarhan talvivahingot - pari nippusidettä oli katkennut, ehkä painavan märän lumen takia, jota toisinaan kasaantui verkkokatolle.. Laitoin uudet nippusiteet, ja samalla lisäsin niitä muuallekin, kun pari kohtaa oli sellaisia, että pienellä askartelulla, kissat olisivat ehkä voineet karata verkon läpi..

DSCN8556.jpg

Tuolla vasemmalla näkyy naapuritontille valmistuva, uusi talonjatke.. Myös tien toisella puolella on uusi talo, jonka kohdalla Google Street View'ssa on edelleen sellainen ihana pieni tönö, jota olisin katsellut paljon mielummin, ohi ajaessani (ja jollaisessa olisi kiva asua). Kuvat alla;

1-Fullscreen%20capture%2022032015%200415

Tuossa yläpuolella kuvakaappaus Googlen satelliittikartalta, missä oma kotini on merkitty valkoisella tekstillä (HOME). Kuvan oikeassa laidassa näkyy jo se uusi talo, mutta allaolevassa Street View -kuvakaappauksessa on vielä se kiva pieni tönö, jota itse en valitettavasti ehtinyt nähdä =(

1-Fullscreen%20capture%2022032015%200421

DSCN8558.jpg    DSCN8559.jpg

Kun olin korjaillut kissatarhan verkkoa, päätin viedä kissatkin nauttimaan raitista ilmaa. Mitään aktiviteettejahan mulla ei vielä ole tuolla tarhassa, kun ei ole oikein ollut aikaa eikä rahaa moiseen, mutta koitan nyt kevään aikana saada sinne jotain kivaa, että kissat saisivat sitten kesällä nauttia nokosista ja leikeistä ulkona.

Harkitsin alunperin jotain tekonurmikkoa "lattiaksi", mutta sellainen on aika kallista, joten saatan vaan haravoida sorat reunoille, levittää multaa lattialle, ja viskoa nurmikonsiemeniä joka puolelle. Olisi halvempaa, ja luonnollista. Varmasti mukavampaa kissoillekin. Jos löydän jostain kissaruohonsiemeniä, voisin istuttaa nekin.

Vein ensin Caran tarhaan, kun hän on ollut siellä ennenkin. Sitten palasin hakemaan Cuddlesia, joka ei kuitenkaan edelleenkään antanut ottaa itseään syliin - en halunnut pakottaa, joten jätin Cuddlesin sisälle, ja menin Caran seuraksi tarhaan.

Cuddles kuitenkin katseli meitä patio-oven läpi, ja palasin uudelleen hakemaan häntä. Fiksu poika - nyt hän antoi ottaa itsensä syliin, eikä rimpuillut ollenkaan, kun kannoin häntä tarhaan =D

DSCN8560.jpg

DSCN8562.jpg    DSCN8561.jpg

DSCN8563.jpg    DSCN8566.jpg

DSCN8567.jpg    DSCN8568.jpg

Tästä löytyy pieni videokin =)

Kovin pitkään ei oltu ulkoilemassa, kun ei tuolla oikein ole vielä virikkeitä tai nokostelupaikkoja kissoille, mutta ihan jännää heillä tuntui olevan, kun oli paljon uusia hajuja, ja näki hiukan pidemmälle kuin ikkunoista käsin.

DSCN8572.jpg

Täällä ei ole pahemmin hyttysiä, mutta jotain öttiäisiä kuitenkin, kun ulkoilun jälkeen löysin vasemmasta kyynärtaipeesta ja käsivarresta todella kutisevia paukamia! Kuvailin niitä samalla, kun skypetin äidin kanssa =D

LIDLin aloe vera -käsidesi onneksi lopetti kutinan.

DSCN8569.jpg    DSCN8570.jpg

DSCN8573.jpg

Huomasin, että keittiön hana vuotaa sivustaan! Siis kun vettä tulee hiukan isommalla paineella, niin sitä tulee sitten myös sivusuuntaan.. Taidan käydä jossain vaiheessa ostamassa ihan itse uuden hanan, niin voin valita sellaisen, josta itse tykkään. Tuo nykyinen on sellainen malli, joka on toisinaan tiskatessa hiukan tiellä.

DSCN8583.jpg

DSCN8586.jpg   DSCN8588.jpg

Cara hyökkäsi varjolinnun kimppuun =D

Kun aurinko alkoi laskea, lähdin käymään ruokaostoksilla. Ostoslistalla oli kissanruokaa, kissanhiekkaa, ja maitoa. Muuten ajattelin mennä ihan heräteostoksille. Supervalussa olikin tarjouksessa hampurilaissämpylöitä, joista tuli mieleen duunipöytänaapurini kanttiinista hakemat hamppariateriat, ja päätin tehdä hamppareita! Ostin siis valmiita jauhelihapihvejä (kun ei hotsittanut tehdä itse ihan alusta asti), jotka siis kaipasivat vain paistamista, salaattia, yms.

DSCN8589.jpg   DSCN8590.jpg

Omnomnom...

Yhdistelmä aiemmin nautittua raitista ilmaa, hamppareita, ja LIDLin halpakalja, sekä viime viikolla normaalia lyhyemmiksi jääneet unet, aiheuttivat joskus klo 19-20 aikoihin totaaliväsymyksen, ja päätin ottaa sohvalla puolen tunnin nokoset.

Heräsin lopulta klo 1:15, nukuttuani monta tuntia kymmenen minuutin jaksoissa - olin painellut puhelimen snooze-nappulaa autopilotilla, olematta kertaakaan niin tajuissani, että olisin sammuttanut koko herätyksen, tai edes säätänyt myöhemmäksi..

Meinasin jatkaa unia sohvalla, mutta kun ruokin kissat, olin sitten taas niin virkeä, että päädyin editoimaan kissavideoita, blogittamaan, yms.. Nyt kello on n. viisi aamulla, ja aion mennä vielä ihan kunnon unille muutamaksi tunniksi, kunnes menen päiväksi Bray'hin. Ensi viikko onkin taas keskiyövuoroa, eli menen vasta iltapäivällä duuniin - ja heti alkuun on taas yksi sisäisen haun haastattelu.

IMG_20150321_192659.jpg