Front view.. Back view..

Mulla on aina Sims-peleissa versio kotitalostamme, jossa asustavat sim-versiomme.. Tassa nyt joitakin kuvia Sims3-versiosta!

Front garden.. Emma!

Talla kertaa sain etupuutarhan puskat paljon oikeamman nakoisiksi, kun mm. pelin hydrangea (unohtui taas se suomenkielinen nimi..) on just oikean kokoinen. Sain customoimalla myos autosta aika identtisen omamme kanssa, paitsi etta meilla ei ole kattotelinetta, ja ratti on vaaralla puolella.

Living room.. Watching telly

Olohuoneen seinat ovat oikeasti vaaleammat, mutta kun seuraan simejamme animoituina, niin tama virtuaaliversio on melkein pelottavan todellisen tuntuinen! =D

Living room..

Sim-anoppi tuossa katsoo telkkarista kokkausohjelmaa.. (Hanen hiuksensa ovat kylla ihan vaarin, koska peruspelin mukana ei tullut kovin paljon hiusvaihtoehtoja.)

Chatting..Chatting..

Ylla odottelemme Danielin kanssa ruokaa, jonka anoppi on just kokannut keittiossa.. (Pelissa on siis sunnuntaiateriameininkia!) Huomaa omenanvihrea laptop poydalla - se on nimenomaan tuossa, aina kun kaytan konetta alakerrassa.

Kitchen..

Keittiosta saa kylla paremman, kunhan vietan enemman aikaa customointivalineen parissa. Tuo on kuitenkin aika lahella oikeaa keittiotamme.

Bathroom..

Kylpparissa pitaisi olla isommat seinakaakelit, mutta en toistaiseksi loytanyt sopivaa yhdistelmaa. Tuo on silti lahella oikeaa..

Bedroom..

Anopin huone meni aika nappiin, paitsi etta siella on oikeasti sotkuisempaa, kun hanella on kasseja ja nyssykoita joka nurkassa..

Chatting..

Mulla ei ole parempaa screenshottia makuuhuoneesta, kun siita ei pysty oikein rakentamaan toimivaa (lue: pelattavaa) sim-versiota. Siispa laitan vaan kuvan meista juttelemassa tietsikoista..
Avasin flickr:iin Sims3-setin, johon tulee lisaa kuvia ajan mittaan. Jos joku haluaa plarata, niin
tasta sinne paasee.