Ikkunaiines listasi kaikki elämänsä kodit, joten nappasin idean sieltä.

Omat kotini:

1. Viisikerroksinen kerrostalo Katajaharjussa (Lauttasaari, Hki) - Asuin ekat kymmenen vuottani toisen kerroksen kaksiossa. Mulla oli oma huone, josta pääsi myös pienelle parvekkeelle ja vaatekaappiin, jota on yhä ikävä! (Se oli komero, johon voi kävellä sisään. Siellä oli kattolamppu ja muistaakseni oikealla puolella oli tanko, edessä ja vasemmalla hyllyjä.) Suurta huvia oli istua rappukäytävän ullakkotasanteella naapurilasten kanssa. Kerroimme toisillemme kummitustarinoita, ja jokainen joutui vuorollaan kävelemään valonappulalle, kun rappukäytävä pimeni.. Huuuu..

2. Kuusikerroksinen kerrostalo Lauttasaaren sillan kupeessa (Hki) - Seuraavat kymmenen vuottani asuin asunnossa, jossa vanhempani asuvat edelleen. Entinen huoneeni on nykyisin TV-huone, jota perheen kesken myös Mausoleumiksi kutsutaan (sisustuksena tiettyjä perintöhuonekaluja..). Se oli silloin ylimmän kerroksen ainoa asunto, mutta sittemmin entisen vintin ja pesutuvan paikalle on rakennettu toinen asunto, joka ilmeisesti omi myös entisen yleisen parvekkeen.

3. Kuusi(?)kerroksinen kerrostalo Taka-Töölössä (Hki) - Asuin reilut viisi vuotta toisen kerroksen isossa yksiössä, jonka ikkuna oli takapihalle päin. Syksyllä pihapuut olivat upean värisiä. Ahtauden takia pahvilaatikkoelämäni alkoi kys. asunnosta, enkä näytä pääsevän pahvilaatikoista ikinä eroon. Hauskana triviana mainittakoon: tämän osoitteen talonumero, rappukirjain ja asunnon numero olivat täsmälleen samat kuin edellisessä osoitteessani. Postinumerossa oli yhden numeron ero.

4. Kaksikerroksinen muutaman asunnon talo Galwayssa - Alakerrassa oli lähinaapuruston ainoa kauppa, jonka edessä oli bussipysäkki ja ihan lähellä koulu, eli liikennettä riitti.. Asuin kahden makuuhuoneen asunnossa (=3h), suoraan kaupan yläpuolella, jakaen parvekkeen sen toisen asunnon kanssa, jonka ikkunat olivat myös talon etupuolella. Oman kotini ikkunoista osa oli tosin myös talon sivukadun puoleisella sivulla, josta oli portaat ja sisäänkäynti kahteen asuntoon (ei kuitenkaan siihen parvekkeen jakavaan asuntoon). Meillä oli pieni yhteinen eteinen, jonka ulko-ovi oli aina lukossa. Asuntojen ovissa oli tietty sitten omat lukkonsa.

5. Paritalon puolikas Bray'ssa - Nykyinen koti. Alakerrassa iso "läpi talon" olohuone, ja keittiö. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone.