H dressed up as Cinderella, for World Book Day 2009

H:n koulussa vietettiin tanaan kansainvalista kirjapaivaa mm. siten, etta jokainen sai menna kouluun pukeutuneena suosikkihahmokseen mista tahansa kirjasta. (Ennenkuin joku nyt ehtii 'korjata', etta se on muka joku vitun kirjanjaruusunpaiva, niin mainittakoon, etta inhoan sita teennaista suomiversiota viela enemman kuin 'ystavanpaivaa', enka sen takia suostu ikimaailmassa viettamaan moista idioottikeksintoa. En tieda kuka keksi tunkea ruusun tuohonkin asiaan, mutta minun puolestani kys. ihminen voisi tunkea vaikka koko ruusupuskan syvalle ahteriinsa. Nih.)
H pukeutui Tuhkimon prinsessamekkoon, jonka R ompeli hanelle viime Hallowe'eniksi. Otin tuon kuvan takapuutarhassa, mutta en taaskaan julkaise H:n kasvoja.
Kirjapaivan kunniaksi, jokainen oppilas oli saanut €1.50 arvoisen kupongin, joka kelpaa kaikissa aiheeseen osallistuvissa kirjakaupoissa. Kupongissa oli myos luettelo lastenkirjoista, joita on ihan erikseen tehty tata kuponkia varten, niin ettei lisaksi tarvitse kayttaa rahaa, vaan hinta on nimenomaan €1.50. Vaihtoehtoisesti, kupongin voi kayttaa johonkin muuhun kirjaostokseen. Koska H:n aiti on aina kauppojen aukioloaikaan toissa, eika hanen isansa tunne kauppoja tai puhu pahemmin englantia, niin ehdotin etta voisimme vaikka maanantaina menna laksyjenteon jalkeen katsomaan jos tuo kuponki kelpaisi Dubray Books'issa. Toivottavasti heilla on niita kupongin hintaisia kirjoja, koska H tuskin saa kotoaan rahaa kirjaa varten, kun niita saa kirjastosta lainata ilmaiseksi, eika mullakaan olisi just nyt rahaa sen kupongin jatkoksi.
H:n luokka ei normaalisti saa viikonlopuksi laksyja, mutta tanaan heille oli annettu kyselylomake, jossa oli monivalintakysymyksia tarinoista, joita on aiemmin ollut lukulaksyna. H muisti hyvin vastaukset useimpiin kysymyksiin, mutta pari kertaa piti googlettaa - niissa kysymyksissa kasiteltiin tarinoita jotka olivat ehka laksyna silloin kun mina olin kipeana, koska en muistanut etta olisimme lukeneet sellaisia.
H pyysi, etta kirjoittaisin hanen vihkoonsa viela lisaa tongue twister'eita ja jalleen yhden
HSM3:n laulun sanat. Han sitten piirteli, minun kirjoitellessani. (On muuten aivan jarkyttavaa siirappihottoa ne laulunsanat..)