Tanaan oli tarkoitus olla duunia RAW-sarjassa (minka ekalla kaudella mulla oli myos extra-paiva), mutta piti sitten perua, kun sinne olisi pitanyt olla kaksi parempaa asua (ei tule mieleen parempaa kaannosta; smart outfit), eika mulla ole mitaan ns. parempia vaatteita. Tietty jos asuvaatimuksista olisi kuullut aiemmin kuin edellisena iltapaivana, olisi voinut kayda tutkimassa jos loytyisi jotain sopivaa halpista, mutta en halunnut ottaa riskia ettei loytyisikaan, enka muutenkaan halunnut paatya tilanteeseen, missa tuhlaan enemman rahaa niihin asuihin kuin mita saisin palkaksi. Olisi nimittain pitanyt ostaa kengatkin, kun mun ainoat ravintolakelpoiset mononi ovat taysin kesamallia, ja kuvattava kohtaus olisi ollut Valentinen paiva ravintolassa - siis helmikuuta.

Tamahan ei ollut eka kerta, kun missasin extra-duunin sopivan asun puuttumisen takia. Olisin viime/toissa vuonna paassyt The Savage Eye'n haasketsiin (ts. oletettavasti se oli se parodia Denny's-mainoksesta..), mutta mulla ei ollut mitaan haavieraalle sopivia vaatteita. Se oli uber-pettymys, kun rakastan kys. sarjaa aivan mielettomasti!

Mietin jos kavisi plaraamassa Dunnesia (tai muita halpispuljuja) ja toivottavasti loytamassa jotain paremman asun tapaista, niin ei paase kaymaan noin enaa kolmatta kertaa. Ja kai sita voi joskus muutenkin tulla tarvetta siistimmalle asulle. En viitsi etsia mitaan oikeasti parempaa, kun ei mulla varsinaisesti ole tarvetta sellaisille kuteille. Olisi tyhmaa maksaa enemman siita, etta joku kiva mekko happanee mytyssa jossain laatikon pohjalla. Jos se on halpa, niin ei pahemmin vituta.

Harmittaa vaan, kun tama olisi ollut eka duuni yhden toisen casting-saitin kautta, ja mut oli jo buukattu. Vastasin kylla heti kaikkiin tekstareihin, ja saatuani lisatiedot, selvitin heti etta mulla ei ole sopivia asuja, ja kysyin sopisiko farkut ja juhlavampi ylaosa, mutta L sitten totesi etta olisi parempi perua. Eli ma en perunut, vaan han - silla isommalla casting-saitilla nimittain viimehetken peruminen veisi aika varmasti mustalle listalle, kuten myos sovitusta duunista lintsaaminen tai myohastyminen, jos ei ilmoita heti matkan varrelta tilannetta. Toivottavasti saan kuitenkin tuon toisen listan kautta duunia jatkossa, koska olen vahan ajatellut, etta saattaisin jattaa sen maksullisen saitin.. Tosin ensi vuonna saatan jattaa extra-hommat kokonaan. Saa nyt nahda.