Ajattelin tassa nyt ainakin toistaiseksi tallentaa ajamani reitit, ajoharjoittelun jatkuessa, joten tassa ensimmainen reissuni Esmeraldalla - siis torstailta (14/6), kun olimme noutaneet Esmeraldan Glencormack Inn'in parkkikselta (mista ehdinkin jo blogittaa). Kuten mainitsin, D ajoi Calaryn pienelle autiotonolle asti, ja mina vaihdoin siella rattiin;

Ensimmainen osa reittia Routebuilder-saitilla

(Em. saitti valitettavasti sallii vain max. 500 'waypoints', mista nyt ei tule mitaan suomenkielista sanaa mieleen.. Piti siis naputella Undo-nappulaa n. 150 merkin verran, etta sain tehtya reitista linkin, ja tein sitten loput kotimatkasta erikseen, eli alla lahtien Kilmacanoguen N11-liittymasta pohjoista kohti;

Loput reitista Routebuilder-saitilla

- - - - - - - - - -

Eilen ajoin sitten Bray'sta n. puoleen valiin Rocky Valley Drive'a (valttaen ajamasta N11:lle..), ja tapotaysi Seafront oli sen verran stressaava kokemus, etta ajoin ihan pain ahteria - siis toistaiseksi huonoin ajosuoritukseni ikina. Sitten tosin helpotti, kun paasi pois Bray'sta. Kun se toinen osa Rocky Valley Drive'a on jyrkkaa alamakea, erittain kapea, jyrkan mutkikas, ja vastaantulevan ajoneuvon nakee vasta siina vaiheessa kun on ns. liian myohaista, D ajoi sen osuuden, ja Djoucelle asti, missa rapsin muutamia kuvia. (Nahtiin pelastushelikopteri, ilmeisesti parin aiemman pelastusyrityksen aikana..)

Sitten ajoin Djoucelta Sally Gap'ille (se vuoristoteiden risteys) ja Blessingtonin jarville, mutten tuntenut itseani ihan valmiiksi Blessingtonin kaupunkiliikenteeseen, joten D ajoi sen viimeisen lyhyen patkan sinne. Mulla oli jano, ja piti loytaa kauppa. Esmeralda sai myos tayden autopesun! (Pysakoin sen tosin taas puun alle, etta kai se aamuun mennessa on taas taynna linnunpaskalantteja ja puusta pudonneita juttuja..) Tama oli ensimmainen kertani ratissa vuoristoteilla, ja taytyy sanoa etta nautin ajamisesta siella ihan taysilla! =D Se varmaan auttaa, etta tunnen ne tiet hyvin, kun olen pyorinyt siella sen verran usein. D tosin ei ole hyva istumaan pelkaajan paikalla, vaan saa sydareita, kun olen muka liian lahella tien vasenta reunaa - en tosin ole, mutta hanesta vaan tuntuu silta, silla puolella autoa istuessaan! Mountain rescue teamin ajoneuvot tukkivat vahan tieta, Lough Tay'n kohdalla - niita oli sen verran, etta luultiin sita harjoitukseksi, mutta se olikin sitten ihan oikea tilanne. (Heilla on joitakin kuvia Facebookissa..)

D ajoi meidat myos pois Blessingtonista, sinne Kilbride / Threecastles -alueella olevan pienen kirkon ja sillan lahistolle (ks. viimeisen reittikarttani lahtopiste). Otin muutamia kuvia, ja ajoin takaisin Bray'hin. En oikeastaan ollut talla kertaa niin hermona N11:lle liittymisesta! Ei mua kevytmotarilla oikeastaan muu hermostutakaan, kuin sinne ajaminen liittyman kautta, varsinkin kun se liittyma on lyhyt, nakyvyys ei ole paras mahdollinen, ja siina Kilmacanogue'n pohjoiseen menevan liittyman kohdalla on lisaksi bussipysakki, eli oikealla puolella menee N11, johon pitaa osua sopivaan rakoon, ja vasemmalta puolelta saattaa tulla bussi.. Muutenkin ajoin paljon paremmin, paluumatkalla - siis myos kaupunkiliikenteessa.. Sita kylla pitaa harjoitella viela paljon.

Mulla piti olla tana aamuna ajotunti, mutta peruin sen, kun mulla on nyt oma auto, jolla voin harjoitella. Otan sitten taas tunteja, kun kaupunkiajo sujuu paremmin, niin saan tunneista enemman irti. Mulla taitaa muutenkin olla enaa nelja pakollista ajotuntia jaljella, mutta (pakollista) aikaa niiden suorittamiseen lokakuun loppuun asti, jolloin voin aikaisintaan ottaa sen ajotestin, minka lapaistyani saan sitten tayden kortin, eli turha tassa vaiheessa kiirehtia niiden tuntien suhteen. Muutenkin hiukan kiireinen viikko, kun pitaa pesta kaikki vaatteet ja etsia sitten muutama sopiva asu torstain extra-keikalle (jee, u.k. tulee myos). Mennaan lisaksi keskiviikkona Vikings-castingiin, ja jos saa sallii, mennaan varmaan sen jalkeen johonkin landelle rapsimaan kuvia tms. Pitaa ainakin ottaa u.k:sta tuoreemmat kuvat parta-lookissa, ja mulla on yksi pitkaaikainen hiuskuvasuunnitelma, mita en voi duunata yksin, etta han saa auttaa, jos vaan saan kannalta onnistuu.