DSCN6208-normal.jpg    DSCN6221-normal.jpg

Ei ehdi / jaksa / muista nykyisin blogittaa kunnolla, kun tämä on tällaista edestakaisin sahaamista Meathin ja Wicklow'n välillä.. Mutta Cara-kissa voi hienosti, ja on nyt rokotettu ja microchip-rekisteröity nimiini, kun mahd. aiempia omistajia ei ole löytynyt. Viikkorytmistä on tullut sellainen, että vietän kaksi yötä viikossa Bray'ssa, mikä on tietysti liian vähän aikaa Thatsitin ja Pushyn kanssa, mutta D kuitenkin huolehtii heistä, ja itse sitten pyrin viettämään mahd. paljon aikaa heidän kanssaan, kun olen Bray'ssa. Muuten olen Caran kanssa Meathissa.

DSCN6239-normal.jpg

Cara pelasi palloa olohuoneen lattialla, kun odoteltiin World Cup -matsia alkavaksi.. =)

DSCN6253-normal.jpg

Menin jokunen päivä sitten yläkertaan, kun tiesin Caran olevan siellä, mutta ihmettelin kun hän ei ollutkaan normaalilla paikallaan sängyllä.. Sitten huomasin hänet yhden IKEA-laatikon päällä, ihan katonrajassa =D Että eipä näy puuttuva raaja haittaavan kiipeilyä..

DSCN6210-normal.jpg    DSCN6223-normal.jpg

Kaikkien autoaiheisten laskujen jälkeen, budjetti on aika surkealla tolalla, mutta joskus tulee silti ostettua jotain uuteen kotiin, jos ei maksa paljoa, ja on sellaista mille on oikeasti käyttöä. Esim. tuollainen lasinen magneettitaulu, johon voi myös kirjoittaa suoraan, sekä kympin kirkkaanpunainen voileipägrilli =)

DSCN6317b-normal.jpg    DSCN6287b-normal.jpg

Toisinaan Bray'ssa vietetystä ajasta menee osa hillumiseen muualla kuin vanhassa kodissa. Esim. toissailtana otettiin  taas tuoreita kuvia satamassa, kierreltiin pubeja (alkoholittomasti, tosin), ja ehdin kotiin vasta joskus aamukolmelta. Ehdin kyllä vielä lauantaina viettää aikaa kissojen kanssa, kun lähdin takaisin Meathiin vasta iltapäivällä.

DSCN6288b-normal.jpg    DSCN6296b-normal.jpg

DSCN6293b-normal.jpg    DSCN6318-normal.jpg

Harbour Bar'issa on nykyisin jopa pieni keittiö, eli sieltä saa RUOKAA! :O

DSCN6319-normal.jpg

Syötiin hampparit ja chips, ja oli muuten todella hyvää.. Annoksella hintaa €7, mikä ei ollut ollenkaan paha, kun ruoka oli hyvää ja siitä tuli täyteen =) Red Bullia sitten sen verran paljon, että ihme ettei kumpikaan saanut sydänkohtausta, tms.

DSCN6320-normal.jpg

DSCN6321-normal.jpg    DSCN6333-normal.jpg

Nyt olen sitten viettänyt taas viikonloppua Caran kanssa. Kasvatan hänelle kissaruohoa, mutta ei toistaiseksi kiinnostanut kovin paljoa.. Kokeilen ehkä ripotella "salaatiksi" ruuan päälle, jos sitten kiinnostuisi pureskelemaan sitä oikein suoraan purkista. Mutta jos ei kiinnosta, niin onhan tuo ihan kiva vaikka koristekasvinakin =D

DSCN6330-normal.jpg    DSCN6336-normal.jpg

Eilen illalla, Cara löysi patio-oven heijastuksesta "toisen kissan", mutta en valitettavasti saanut videolle hänen reaktioitaan.. Saattoi tulla ovelle ja kurkata uteliaasti "toista kissaa", tai hyppiä pelottavan näköisenä (kuten se "toinenkin kissa", hih..), ja sitten yhtäkkiä juosta yläkertaan, portaat tömisten.. Ihana..

DSCN6339b-normal.jpg

Viime yön superkuu, kuvattuna olohuoneen ikkunan läpi =)

DSCN6342-normal.jpg

Tänään nukuin pitkään, ja nautin sitten runsaan aamupalan. Kohta pitäisi putsata voileipägrilli..

Meinaan katsoa World Cup -finaalin, kun on vetojakin.. En ollut ikinä ennen lyönyt vetoa mistään, mutta kun nettituttu oli koko kisojen ajan jinxannut ihan kaikki kannustamansa joukkueet, niin päätin kokeilla vedonlyöntiä, ja olen nyt voittanut kaikki neljä vetoa tähän mennessä, ja vielä finaali on siis tulossa.. Laitoin vain 20 euroa likoon, kun ajattelin että sen verran voisi hävitä niin ettei vituta. Vetotilillä oleva summa on sittemmin kasvanut, kun olen voittanut vetoja, mutta laitoin kaiken tuohon viimeiseen peliin. Tuli sitten voitto tai häviö, niin vedonlyönti saa loppua osaltani. Ei siis koukuttanut, mutta tulipa kokeiltua sitäkin!