IMG_20150326_140922.jpg

Aloitan hirmu "tasokkaalla" torstaiaamuräpsyllä =D Nykypuhelimeni kamera on jopa surkeampi kuin pari puhelinta sitten olleessa antiikkinokiassani, mutta aina kun saan säästettyä rahaa uuteen puhelimeen, loppuu kerosiini tai tulee jotain muuta yllärimenoa, eli Vodafonen ilmaisluurilla mennään edelleen.. Ainakin sillä voi pelata Simpsons-peliä, mikä on oikeastaan nykyisin ainoa peli jota ehdin pelata (yleensä kerran vuorokaudessa, just ennen nukkumaanmenoa), ja kys. pelin takia olen riisunut puhelimesta ihan kaikki tarpeettomat appsit - riisuisin lisääkin, mutta osa on sellaisia valmiiksi asennettuja, joita ei voi poistaa.

DSCN8609.jpg

Kulunut viikko oli siis keskiyövuoroa, ja olen siinä vuorossa yksin ne pari viimeistä tuntia. Mulla on niille tunneille aika paljon tekemistä, ja omat rutiinit, joten nautin siitä, että saan olla yksin, ilman häiriötekijöitä. Mutta... Torstai-iltana, puljun draamatapaus (joka oli viiden jälkeen poistunut "tunniksi", jonka jälkeen oli sanonut tulevansa takaisin tekemään pari tuntia ylitöitä) palasi yllättäen paikalle iltakymmeneltä, kuulemma tekemään ne sopimansa ylityötunnit. Vitutti..

Juuri sinä iltana, yksi tärkeä osa keskiyövuoron hommia, saapui ihan viime tipassa, ja kun mulla yleensä on muutama tunti aikaa tehdä se homma (jonka koitan aina saada tehtyä ennen muiden iltavuorolaisten poistumista, niin että jää enemmän aikaa muille tärkeille hommille, kun olen sitten myöhemmin yksin paikalla), niin nyt jäi kys. homman tekemiseen vain 40 minuuttia, kun samalla piti myös pitää silmällä niitä muita hommia, ja hoitaa tietyt kys. vuoroon liittyvät asiat.

Ei siis ollut paras mahdollinen ajankohta sille, että joku yrittää ensin jutella, keskustelee sitten äänekkäästi puhelimessa (yksityisasioitaan), ja lopulta juttelee melko äänekkäästi satunnaisten muiden paikalla olijoiden kanssa (siellä muualla kun on myös myöhäisvuorolaisia)..

Vitutti itse asiassa aika urakalla.. Sain kuitenkin onneksi omat hommani hoidettua vuoroni loppuun mennessä.

Kotona päätin sitten viimein lajitella alkuvuoden kuitit - ja maksaa nettipankissa vuokran. Mulla on siis muutaman viime vuoden ajalta kaikki kuitit yms. lajiteltuina kuukausittain, niin että nidon ne kronologisessa järjestyksessä omiin pinoihinsa (pankkiautomaattikuitit, bensakuitit, muut ostoskuitit), kirjoitan pinon päälle yhteissumman, ja kansioin.. Nimim. Oman elämänsä kirjanpitäjä =D

Siihen menikin koko "ilta", enkä edes muistanut syödä. Oli kuitenkin nälkä, joten vetäisin ennen nukkumaanmenoa pikaisen mikrokaurapuuron..

DSCN8610.jpg    DSCN8611.jpg

Perjantaina suunnittelin tilaavani pizzaa duunipaikalle, yhden iltarutiinin jälkeen, mutta em. ihminen ilahdutti taas iltaani, oleskelemalla paikalla melkein iltakymmeneen asti, vaikka hänelle oli nimenomaan sanottu, että sen illan ylityöt olisi pidettävä tietyn aikarajan puitteissa. Toki olisin silti voinut tilata sen pizzan, mutta kun meillä on tapana kysyä paikalla olevilta duunikavereilta, josko haluavat osallistua tilaukseen (kun joku siis meinaa tilata jotain), niin vaihtoehdot olivat joko kysyä häneltäkin (=tod.näk. draamaa, tavalla tai toisella) tai jättää kysymättä (=potentiaalinen kolmas maailmansota ja syrjintäsyyte), eli katsoin paremmaksi syödä välipala-automaattimuonaa, kunnes pääsisin kotiin.. Kotona sitten söin purkki-pie'n, perunalohkojen ja broccoli-palojen kera.

DSCN8612.jpg    DSCN8613.jpg

Lauantaina menin vasta joskus aamukuuden tienoilla nukkumaan, mutta nousin jo puoliltapäivin, kun piti mennä kauppaan hakemaan kissanruokaa, yms. Ehdin skypettää vanhustenkin kanssa, ennenkuin vihdoin jaksoin raahata itseni sinne kauppaan, ja popsin myöhäisaamupalaa vasta kauppareissun jälkeen, kun oli tuoretta leipää.

Olin aina sanonut, etten haluaisi edes kokeilla perunalastuvoikkoa (perinteinen irlantilainen ateria lapsille, heh..), mutta sain nyt sitten päähäni kuitenkin kokeilla.. Taytoa, toki (ns. ne ainoat oikeat perunalastut, joskin minun makuuni yleensä hiukan liian ohuita ja suolaisia). Maku ei ollut varsinaisesti paha - jonkin verran parempi kuin oletin - mutta koostumus oli aika järkky. Voikon vaan ei kuulu olla rapea.. Oli siis erittäin todennäköisesti ensimmäinen ja viimeinen kokeiluni. Piti popsia vielä paahtoleipävoikko juustolla.

DSCN8614.jpg    DSCN8615.jpg

Jäi vaivaamaan se perjantaina tilaamatta jäänyt pizza, joten ostin lauantaina kaupasta pari pakaste-pizzaa. Popsin vegeversion illemmalla, ja se oli paljon parempaa kuin odotin =)

DSCN8616.jpg    DSCN8618.jpg

Lauantaina en tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin kävin kaupassa. Piti imuroida, mutten jaksanut =) Jaksoin kuitenkin laittaa lakanoita pesukoneeseen, ja painella nappuloita =D

Kauppareissulla koin suurta riemua, kun kissanruoka oli alennuksessa! Olin ajatellut ostaa kolme pakettia sitä ainoaa ruokaa, joka kelpaa Caralle ja Cuddlesille, mutta sainkin samaan hintaan neljä pakettia. Nimim. Jännittävä elämä =D

Seurasin muuten tiukasti ostoslistaani, kun on hiukan tiukka budjetti tällä viikolla - kerosiinitilaukseen meni €207, Sky-maksu (TV ja internet) meni automaattisesti tililtä, ja maksoin vuokran. Muuten olisi ihan tarpeeksi rahaa jäljellä seuraavaan palkkapäivään asti, mutta kun mulla on keskiviikko ja torstai lomaa, ja pitäisi mennä Dubliniin, yms. Säästötoimenpiteinä, en mennyt tänä viikonloppuna Bray'hin (bensarahaa säästyi), enkä tehnyt spontaaneja ostoksia kaupassa. Kävin myös bensiksellä, matkalla kauppaan, niin tuskin tarvitsee tankata ennen seuraavaa palkkapäivää. Pitäisi olla tarpeeksi rahaa ekaa lomapäivää varten - toisena lomapäivänä onkin sitten taas palkka tilillä =)

DSCN8620.jpg

Sunnuntaiaamupalaksi oli Reissumiestä miedon valkoisen cheddarin, ja kirsikkatomaattien kera, ja Dolce Guston tupla-Barista isossa mukissa.. Nam..

D:kin kävi visiitillä (OMG, unohdin ottaa kuvan purkki-pie'sta! Haha..)

Ihan outoa mennä aamukahdeksaksi duuniin.. Nyt on jo klo 21, enkä ole edes vielä pessyt hiuksia :O No, onneksi on vaan kaksi päivää duunia.. Anoin perjantaitakin vapaaksi, mutten saanut, kun team olisi jäänyt liian vajaaksi. Pääsiäismaanantaista ei ole vielä tietoa. Olen anonut vapaaksi, mutta päätöstä ei ole kuulunut. Ihan sama sinänsä, mutta olisi kiva kuitenkin pitää se vapaana.

Että jos menisi pesemään hiukset...