IMG_20150616_225718.jpg

Tiistaina tulin duunista kotiin, ja sulatin pakastimesta jauhelihamuonaa, söin, ja menin nukkumaan. Duunivuorojen välillä kun oli vain 11 tuntia. En siis edes ottanut laptopia esille!

IMG_20150617_090145.jpg    IMG_20150617_172959.jpg

Tänään oli sitten koulutusta melkein koko päivä. Hommaan, jota olen jo tehnyt muutamia viikkoja. Ajattelin, että voisi olla tylsää, kun koulutus perustuu enimmäkseen puheluihin, eikä meidän team ota puheluja, vaan pelkkää emailia. Oli kuitenkin ihan kiva päivä, tuttu kouluttaja, yms. Lopussa oli neliosainen koe, ja se tuntui menevän ihan hyvin, vaikka tulokset saadaan vasta ensi viikolla. Olen aina ennen saanut koulutukseen liittyvistä kokeista täydet pisteet, mutta saa nähdä menikö tällä kertaa kuitenkaan ihan niin hyvin.

Koulutuksen loputtua, mulla oli vielä pari tuntia vuoroa jäljellä, joten rykäisin 60 nopeaa duunijuttua. (Täyden duunipäivän suositeltava minimimäärä on 50.. Olen naputellut itseni jo neljä viikkoa putkeen tilastojen kärkeen, mutta se varmasti katkeaa tällä viikolla, kun olen huomenna ja perjantaina lomalla!)

Oli mukavaa mennä kotimatkalla kauppaan! Yleensä kun huristelen kotiin iltamyöhäisellä, tai keskellä yötä.

DSCN9337.jpg    DSCN9336.jpg

Koska tänään on kulunut tasan vuosi siitä, kun löysin Caran yliajettuna tieltä, halusin ostaa meille kaikille jotain herkkuruokaa..

DSCN9328.jpg

Ostin kanan. Pesin kissoille ruokakipot, ja molemmat saivat kanansiiven - otin jopa nahat ja luut pois, kun eivät ole tottuneet popsimaan ihmisten ruokaa.. Lisäksi laitoin muutaman mehukkaan rintapalan, mutta ei kiinnostanut kumpaakaan!!! :O

Saivat sitten omaa suosikkiruokaansa, ja se oli menestys. Itse ahmin kanaa...

DSCN9330.jpg

Sitten söin sushia...

DSCN9331.jpg

Ja lopuksi red velvet -kakkua!

DSCN9332.jpg    DSCN9334.jpg

DSCN9333.jpg

Vielä aamulla suunnittelin vaikka imuroivani, kun tulen kotiin, mutta en sitten jaksanut kuitenkaan, ja päätin nyt nauttia illasta sohvalla lojuen ja telkkaria katsoen =) Shutter Island -elokuva just menossa..

DSCN9338.jpg

Hihittelin, kun Cuddles meni tuosta laatikkoon leikkaamastani "sivuovesta", ja oli jäädä mahan kohdalta jumiin =D Pikku pullukka ♥

Kotiin tullessani satuin muuten samaan aikaan pihalle vuokraisännän ja heidän uuden dobermanninsa kanssa. A esitteli koiran mulle, ja sanoin jo tavanneeni koiran pariin otteeseen. On nimittäin ollut vapaana pihalla, kun olen ollut joko menossa duuniin tai tulossa kotiin, ja on tullut aina moikkaamaan ja rapsuteltavaksi =)

Tuli nytkin heti luokseni, hautasi pään syliini, ja nautti selvästi halailusta ja rapsuttelusta - sain koirapusunkin =)

Dobermanniraukka oli saanut kenkää perheestään, kun heille oli tulossa vauva.. Vituttaa sellaiset ihmiset, eivätkä he mielestäni ansaitse lemmikkejä eikä lapsia ollenkaan. Olisivat vieneet koiraparan nukutettavaksi, mutta A ja R olivat sitten ottaneet koiran luokseen, ainakin toistaiseksi. A sanoi, että koiralle pitäisi löytää uusi koti, mutta samaan hengenvetoon totesi, että saattavat pitää koiran itse.. On tosiaan aivan ihana koira - toivottavasti pitävät luonaan, niin saan rapsutella jatkossakin! (Isäntäväellä siis ennestään jo kaksi rottweileria ja yksi pienempi koira, jossa varmaan ainakin puolet jack russellia..)

En tiedä vielä mitä meinaan tehdä huomenna. Tavallaan olisi paras päivä mennä vaikka Wicklow'n vuoristoon ja Roundwoodiin, kun on arkipäivä, eikä perjantai.. Olisi myös houkuttelevaa nukkua pitkään, imuroida ja siivoilla kotona, ja sitten vaan sohvaperunoida koko ilta, ja lähteä vasta perjantaina reissaamaan - mutta perjantaina on tod.näk. enemmän muuta porukkaa, eikä saa rauhassa nauttia maisemista.