Suomalainen kirjakauppa jai jumiin heti maksutietojen jalkeen

En nyt muista mita kautta tormasin taas Heavy Tikkasen kirjoittamaan kirjaan, Imatran kevyen musiikin historia 1948-99, mutta samalla tuli mieleen, etta minullahan ei tuota kirjaa viela ole. Siina on juttua isastanikin, ja hanen osaltaan viimeinen asiaa koskeva haastattelu taisi olla Lappeenrannan Kolmessa lyhdyssa, kun meilla oli Stenroosin saattohoito menossa - eli isani oli Lappeenrannassa sairaalassa, ja saatoin hanet vierailuni aikana paivittain (laakarin luvalla) pubiin ja takaisin.

No, em. jutussa mainittiin, etta kirjaa voisi tilata Suomalaisen kirjakaupan kautta, joten paatin katsoa loytyisiko sita heidan nettikaupastaan. Loytyi. Hinta oli aika suolainen (€49.50), mutta onneksi heti saitille rekisteroityessa sai kanta-asiakashinnat voimaan, ja hinta putosi mukavasti; €38.65 + ulkomaanpostimaksu €5.50, eli postimaksunkin kera muutaman euron halvempi kuin tuo taysi hinta, joskin silti mun budjetille aika kallis. (Nimim. nuudeliviikko tiedossa..)

Mutta.. Heti kun olin syottanyt maksutiedot ja hyvaksynyt tilauksen, saitti jai sitten jumittamaan tuohon ylakuvassa nakyvaan tilanteeseen, etta just talla hetkella ei ole tietoa, meniko tilaus lopulta ollenkaan lapi. Sain emailin, missa toivottivat tervetulleeksi kanta-asiakkaaksi, mutta se tuli siis heti saitille rekisteroityessa. Mitaan tilausvahvistusta ei ole tullut, ainakaan toistaiseksi, ja Ulster Bankin tuntien (eli pankkini Irlannissa, minka debit-kortilla maksoin tilauksen), nettipankissa tuskin viela nakyisi mitaan, meni tilaus sitten lapi tai ei.. Ts. ei mitenkaan maailman paras pankki..

Nyt siis vahan vituttaa, kun ei voi vaan unohtaa asiaa ja yllattya mukavasti kirjan kolahtaessa postilaatikosta, vaan pitaa seurata tilannetta ja ottaa yhteytta sinne sun tanne, jne.. Hmph.


271834527480192784_naZAESGN_c.jpg