scam0152-normal.jpg

Kavin aamulla hammaslaakarilla - melkein tarkalleen vuosi edellisesta kaynnista. (Sita edellisesta olikin vierahtanyt yli 16 vuotta, ja ylavasemmalla oli silloin aika massiivinen luola, joka korjattiin, mutta oli alkanut nyt viime aikoina hiukan oireilla - siis lahinna reagoi kuumaan ja kylmaan..) Loytyi ihan pieni reika, joka korjataan torstaina, ja samalla puhdistetaan hampaiden valit niilta osin, missa hampaiden takana oleva tukilanka aiheuttaa ongelmia. Kuvittelin paasevani joskus eroon noista oikomisen jalkeen liimatuista tukilangoista, mutta kuulemma saavatkin olla paikoillaan lopun ikaani - tai niin pitkaan kun on kiinteat Legot suussa :o Etta en voi esim. kayttaa hammaslankaa ollenkaan, paitsi askarteluun.

Sitten kavin halpakaupassa ja loysin eurolla (!!!) katevan ompelusetin, missa on monta eri varista lankaa, paljon neuloja, yms. Oma ompelulaatikkoni on jossain paperipinojen katkoissa, ja siellakin on kai enaa vain yksi neula jaljella, joten talle setille oli tarvetta. Ehdin kotona jo korjata yhdet rintaliivit =D Ostin myos post-it-lappuja (ei aitoja) ja karkkipussin.

Lopuksi menin viela Dunnesiin ruokaostoksille. Pennelaatikko on ollut niin kateva ja monipaivainen ruoka, etta saatan tehda viela vadillisen sita tallakin viikolla. Saa nyt nahda..

Kotona luin Facebookista, etta paavi eroaa virastaan. Wow! En osaa ollenkaan kuvitella tilannetta, etta paavi jaa elakkeelle, ja valitaan uusi paavi, edellisen ollessa yha hengissa :o Eika varmaan osaa kukaan muukaan, kun tata ei ole sattunut muutamaan sataan vuoteen! Mielenkiintoinen tilanne..

Facebook -feedini mukaan, uusi paavi valitaan puhelinaanestyksella, ja isa Dougal vaikuttaa varmalta voittajalta =)