Tama aihe tuli (taas) mieleen pari iltaa sitten, mutta unohdin blogittaa aiemmin.. Siis kasilaukut. Sita vaan, etta ma en ole ikina tajunnut miten jotkut voivat ihastua esim. designer-kasseihin jopa siina maarin, etta maksavat sellaisista satoja, tai jopa tuhansia euroja! Varsinkin kun useimmat nakemani designer-kassit ovat suoraan sanottuna ihan saatanallisen rumia.

Kylla ma sinansa arvostan hyvia materiaaleja ja korkealaatuista, pitkaan kestavaa laatutyota, ja ymmarran kylla sen, etta joku ostaa ns. kasilaukun loppuelamakseen, jos todella tormaa johonkin laadukkaaseen ja "taydelliseen" kassiin. Mutta sita en ymmarra ollenkaan, etta ostetaan vaikka jotain "status-kasseja", jotka ovat ihan susirumia.. Tulee mieleen vaikkapa Louis Vuittonin kasilaukut. Kavin oikein plaraamassa heidan valikoimaansa, josko olisin missannut jotain, mutta ei. Joka ikinen laukku on ihan jarkyttavan ruma, ja jotkut sitten haluavat tulla nahdyksi moisen hirvityksen kanssa?!? Miksi? Senko takia, etta jollain julkkiksella on samanlainen? Vai etta kys. kassin avulla voi leimautua rikkaaksi muiden silmissa? (=Mita vitun valia?!?) Vai voiko joku oikeasti tykata niista kammotuksista?!? :o

Plarasin myos Burberryn (yok) kasseja, ja sielta nyt loytyi muutama, joiden kanssa kehtaisi iltapimealla just ja just kayda lahikaupassa, mutta aika helvetin rumia nekin - ja hinnat nakyvat tosiaan olevan useita satoja euroja..

Tulee kylla mieleen myos yksi poikkeus, eli Lulu Guinness, jonka kasilaukuista n. 1/3 miellyttaa silmaani, mutta niillakin on mielestani aivan kohtuuttomat hinnat, joskaan ei yhta korkeat kuin noilla aiemmin mainitsemillani..

Oma (tamanhetkinen) kasilaukkuni on Dunnesin kuuden euron musta olkalaukku, minne mahtuu n. puoli maailmaa =D Sen sisalla on itse asiassa edellinen kasilaukkuni ihan sellaisenaan, kun siina on enempi taskuja. Se oli ilmainen, kun sain sen ystavaltani, joka oli saanut sen lahjaksi mieheltaan, mutta laukku ei ollut ollenkaan hanen tyylisensa.