Anoppi meni ja anoppi tuli - meni siis pari viikkoa sitten Espanjaan ja palasi asken. Ehdin silla valilla raivata olohuoneen tietsikkapinoa vahan pienemmaksi (kierratyskeskukseen on menossa 4-5 tyhjaa tornia ja yksi ikivanha monitori, joka on ollut jo 10+ vuotta vahan rikki), saimme vihdoin vietya puutarhassa lojuneet pullokassit lasikierrattykseen (nurmikko ehti jo mustua niiden alta), ja ehdin tanaan viela pesemaan keittion lattiankin (tosin, Daniel ei ostanutkaan parrakamoilleen IKEAsta sailytyslaatikoita, joten parrakamojen alta keittion lattia on yha siina kunnossa kuin se oli silloin kun han kasasi ne parrakamat siihen).

Pushy-kissa on kovasti adoptoimassa meita (heh..), ja me kylla molemmat haluttaisiinkin adoptoida tuo n. vuoden ikainen sopolainen (varsinkin kun han tulee melko hyvin toimeen Thatsitin ja Oimon kanssa), mutta anoppi tuskin innostuisi kolmannesta sisakissasta (ts. kissa joka paasee meille sisalle, toisin kuin ulkoruokittavamme..), ja mulla on myos huono omatunto Gingan suhteen, kun han on ollut puutarhakissanamme jo vuosikausia, eika paase sisaan, ja nyt sitten adoptoisimme nuoren 'uuden' kissan hanen nenansa edesta.. (Nimim. haluan olla kissatati, jonka kotona on tilaa kaikille kissoille - sallikaa kissojen tulla minun tykoni, jne..) Mutta kun Pushy on jo ehtinyt omia itselleen nojatuolinkin.. Se sama tuoli missa edellinen Oscar kavi aina nukkumassa.

Olin onnesta soikeana, kun tarjottiin extra-hommaa The Savage Eye -sarjasta (=yksi komediasuosikkejani..), mutta jouduin lopulta kieltaytymaan, kun mulla ei ollut kys. juttuun sopivaa asua =/ Heilla ei siis ole budjettia puvustaa extroja, vaan extrat kayttavat omia vaatteitaan, ennalta sovittujen ohjeiden mukaisesti.

Hoh, unohdin mita muuta piti blogittaa, kun D:n veli ryntasi just paikalle. Jatkan joskus myohemmin..