Iltasanomissa oli "leikkimielinen" nettitesti (jos leikkimielisyys pitää nettitestin ohessa mainita oikein erikseen, se kertoo testistä jo aika paljon.. tein sen kuitenkin, vaikka se osoittautui just niin laimeaksi kuin varoitus jo ehtikin vihjaista); Testaa millainen rakastaja olet. Kysymykset olivat eri paria vastausten kanssa, mutta vastausten perusteella saattoi arpoa, mitä kysyttiin. Sain 10 pistettä, tulokset alla:

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 10 pistettä
Pisteitä 0-6:
Olet rauhallinen rakastaja, pystyt puntaroimaan ihmissuhdekuvioitasi järjen kanssa, etkä odota liikoja kumppaniltasikaan. Kun sinun kanssasi siirtyy sänkykamarin puolelle, tietää aina mitä saa. Olet löytänyt oman tyylisi ja tiedät mitä haluat - luotettavan ihmissuhteen ja tyydyttävää seksiä.
Pisteitä 7-14: Olet sensuelli nautiskelija, jonka edessä miehet ovat sulaa vahaa. Osaat nauttia rakastumisen huumasta ja lemmenleikeistä täysin siemauksin. Haet uusia kokemuksia, mutta et kuitenkaan mielelläsi ota liian suuria riskejä nautinnonhakuisuudessasi.
Pisteitä 15-20: Olet eroottinen etsijä, joka ei hätkähdä oikein mistään. Inhoat tavallisuutta ja harmaata arkea. Etsit lähes pakonomaisesti aina jotain uutta ja ennekokematonta, pidemmän päälle tämä saattaa kuitenkin osoittautua lähes mahdottomaksi missioksi. Joskus voisi olla virkistävää kokeilla ihan tavallisiakin asioita.

Olisipa muuten aika tylsää, jos sattuisi tekemään miehistä sulaa vahaa. Pitäisi sitten kai ruveta lesboksi?