DSCN5092-normal.jpg

Toivottavasti tuleva kotini, jota kävin vihdoinkin katsomassa eilen.. Varsinaisesti oltiin M:n kanssa päiväreissulla Galwayhin, mutta kun unelmataloni sattui tavallaan matkan varrelle (kun poikkesi motarilta pienelle sivureissulle), niin kipaistiin katsastamaan sekin ♥

DSCN5073-normal.jpg

Lähdin kotoa ehkä joskus 7:30 aamulla. Olin herännyt jo 4:20, ja tuli popsittua aamupala niin aikaisin, että M:n luokse ehdittyäni (pitkällä kaavalla, kun unohdin tarkistaa lähtiessä motari-exitin, enkä sitten luottanut muistiini, kun kyltissä ei lukenut kys. kaupunkia ollenkaan, eli tuli sahattua motaria hiukan edestakaisin..) oli jo kirkuva nälkä =D

Mulla oli omatekoista leipää ja majoneesi-maustekurkku-punasipulisalaattia mukana, ja popsittiin omenapiirakkaakin, ennenkuin jatkettiin n. klo 9:30 matkaa M:n autolla kohti (toivottavasti) tulevia kotimaisemiani..

DSCN5075-normal.jpg

DSCN5076-normal.jpg    DSCN5077-normal.jpg

Matkalla satoi vettä, välillä aika rankastikin, mutta onneksi sade loppui juuri kun astuimme ulos autosta tutustumaan taloon ja pihaan.. Oikeastaan oli hyvä nähdä paikka juuri sellaisella ilmalla. Kävi esim. ilmi, että taloa ympäröivälle aidatulle luiskalle kertyy vettä, mutta onneksi ei ihan talon vierustalle, vaan keskelle luiskaa. (Toki jos sataisi rankasti ja viikkotolkulla, voisi kertyä enemmänkin vettä, mutta lattiat ovat kuitenkin hyväkuntoiset, eli tuskin vettä kuitenkaan päätyy sisälle asti.)

Olin nähnyt talosta aiemmin joitakin kuvia, mutta esim. näin vasta nyt keittiön uunin (vai kamiinan, vai mikä tuo nyt olisi suomeksi.. siinä voi siis polttaa puuta tms.), jääkaappi-pakastimen, yms.. En tosin rimpaissut avainta paikalle, kun en tiennyt tarkkaa aikatauluamme ajoissa, mutta tämä oli nyt ihan tarpeeksi ekalle visiitille.

DSCN5086-normal.jpg

Tämä kelpaisi etupihaksi.. Rakastuin tuohon puuhun jo kauan sitten kuvan perusteella ♥

DSCN5099-normal.jpg

Etuovi olisi kiva joulukoristella.. Vaikka tuskin etuovea tulisi käytettyä, kun talon oma parkkipaikka on ihan keittiön oven vierellä, mutta saisipa ainakin kivoja kuvia kotitalosta jouluasussa =D *prioriteetit..*

DSCN5096-normal.jpg

Nämä kukkivat sen ihanan puun alla..

DSCN5106-normal.jpg    DSCN5105-normal.jpg

Lääniä olisi noihin puihin asti, eli kasvimaata mahtuisi aika urakalla.. Ja vaikka ulkoilutarha kissoille.. Ihan vapaasti en antaisi ulkoilla, kun vierellä kulkee tie, joka on syrjäisestä sijainnista huolimatta suht. runsasliikenteinen.

Aurinkokin tuli esiin, kun olimme paikan päällä =)

DSCN5104-normal.jpg    DSCN5108-normal.jpg

Tuolla tuntui ihan Kodilta, ja haluaisin todella päästä muuttamaan nimenomaan tuohon taloon, mieluusti niin pian kuin mahdollista.. Vielä ei kuitenkaan ole varaa, ja toivon vaan, että talo pysyy tyhjänä kunnes on varaa.. Se on ainakin ihan kuusessa, alueella ei ole duunia, ja speksit ovat muutenkin sellaiset, että talo on ollut jo aika pitkään tyrkyllä.

Yksi potentiaalinen ongelma on internet-yhteys, joka on kyllä minulle aivan välttämätön.. Talossa on ollut lankapuhelin, että langat ovat olemassa, ja sitä kautta nyt saisi kai ainakin jonkun eircoNin kurayhteyden, mutta kokeilin puhelimellani kenttää, ja Vodafonella tuli ihan täydet palkit. Nettitikulla saattaisi siis ainakin toimia, jos ei muuten. Kunhan jotenkin toimisi! En kuitenkaan tulisi roikkumaan entiseen malliin netissä, jos pääsisin muuttamaan tuonne, kun aikaa menisi hyötypuutarhurointiin, halpahalkojen tekoon, jne. Muitakin suunnitelmia on, mutta ei vielä jaettaviksi.

DSCN5110-normal.jpg

Galwayssa menimme saman tien syömään. Busker Brownes'in Beer-battered Cod & Chips Mushy Peas, Tartar Sauce, Lemon oli taivaallisen ihanaa! Kala oli hyvää ja sitä oli runsaasti - kuori oli ohut ja rapea.. Chipsit todella hyviä, tartar-kastike just täydellistä (ts. usein tartar-kastike on liian kirpeää), ja tuota hernemössöä voisi ahmia vadillisen.. Se todella maistui herneiltä (vrt. joku purkkiversio).. Suosittelen ehdottomasti, jos joku kaipaa lounaspaikkaa Galwaysta. Vaikka asuin aikoinaan reilut pari vuotta Galwayssa, en ollut käynyt kys. puljussa aiemmin. Ei mulla ollut (silloinkaan) varaa käydä ulkona syömässä saati juomassa.

DSCN5112-normal.jpg    DSCN5116-normal.jpg

Ruuan jälkeen vieritimme itsemme sillan ja Spanish Archin välille, ja oli pakko kuvata ja videoida villinä virtaavaa jokea! En ollut ennen nähnyt vettä noin korkealla, huh huh.. Kun tänne ei voi laittaa videota, niin laitan linkin, eli tästä klikkaamalla voi ihailla joen kuohuja..

En tullut ottaneeksi enempiä kuvia Galwaysta. Nautimme aurinkoisesta (!!!) säästä, kun kumpikaan ei ollut moneen vuoteen nähnyt Galwayta aurinkoisena - itse viimeksi joskus 90-luvun lopulla!

Tein "vakio-ostokseni", eli post-it-sivumerkkilappuja Easonilta (Bray'ssa kun ei ole Easonia, eikä ole varaa mennä sen takia esim. Dubliniin). Muuta en sitten ostanutkaan.

Lopuksi käytiin tavallaan sairaalakeikalla, mutta ei siitä enempiä, kun ei ole oma asiani. (Ihan ennalta suunniteltu juttu kuitenkin, ennenkuin kukaan ehtii kuvitella mitään hurjia onnettomuuksia tms.! Ei myöskään kasvojenkohotuksia, uusia rintoja, eikä salaraskauksia tiedossa!)

DSCN5117-normal.jpg

Paluumatkallakin satoi vettä, muttei onneksi enää siinä vaiheessa kun pysähdyimme Enfieldin Applegreen'ille kahvitauolle. Samanlainen paikka kuin Suomen ABC-puljut, paitsi siellä taitaa kai olla vain yksi ravintola per asema (?), kun täällä oli niiden oman ruokapaikan ohessa myös pieni Burger King ja Costa, ja pieni kauppa. Toisella puolen motaria oli ihan samanlainen asema, missä oltiin pysähdytty menomatkalla.

DSCN5118-normal.jpg    DSCN5119-normal.jpg

En uskaltanut istahtaa enää M:n luona, tai olisi alkanut väsyttää liikaa, kun piti ajaa vielä kotiin. M tarjosi kyllä mahdollisuutta yöpyä heillä, mutta halusin kuitenkin palata jo illalla kotiin, kun kissat olivat olleet pitkän päivän D:n hoidossa, jne.

Olin sitten taas liikennerikollinen, kun mun kortilla ei saisi ajella yksin eikä motareilla, ja ylinopeuttakin oli aika reilusti, kun en halua olla se lammas, joka hidastaa muita motareilla. Mutta oli tosi onnistunut reissu, ja toivottavasti tulee mentyä useamminkin.

Nyt kelpaisi vaikka Euromillions-voitto, niin voisi rimpaista samantien muuttoauton paikalle...