H ei tullut eilen meille, kun viikonlopuksi ei tule laksyja, mutta olin alustavasti luvannut kayda heilla, asentamassa uuden printterin, vahan lisasoftaa, yms. Jouduin kuitenkin perumaan sen, kun yksi asiakas halusi tulla keskustelemaan saittinsa muutoksista. Rahtasin laptopin ullakolta olohuoneeseen ja odottelin.. Asiakas oli sitten jo lahes tunnin myohassa, kun lopulta laittoi tekstarin, ettei ehdikaan tulemaan, mutta tulisi sunnuntai-iltana. Hienoa. Olin siirtanyt sen H:n tietsikkajutun perjantailta sunnuntaille, ja nyt joudun ehka perumaan senkin, kun pitaa paivystaa sen asiakkaan visiittia.. Vitutti sen verran, etta saitin hinta nousi.. Asiakas saa maksaa siita, etta jouduin katsomaan tunnin ajan anopin kanssa urheilua! Hah!

Tanaan putsattiin aluksi moottoripyoraa no. 2,5 (=se ainoa joka toimii, heh..), ja kiillotuskaytossa oli mm. petrol knickers, eli anopin vanhat alushousut, jotka olivat olleet polyrattina, ja nyttemmin siis bensarattina! :O Sitten lahdettiin ajelulle ja luontokavelylle. Kaytiin katsomassa sammakonpoikasia, joita ollaan seurattu munista lahtien, ja olivat edelleen virkeita. Puron varrella sitten suututti, kun jotkut sisasiittoiset kusipaat olivat jattaneet koko leirinsa sinne, roskaamaan luontoa. Ja sen sijaan, etta olisivat tosiaan vain jattaneet kaiken yhteen paikkaan, he olivat nakojaan viela levittaneet niita roskiaan, niin etta koko paikka oli ihan roskien, risojen telttojen ja tuolien, yms. peitossa! Toivon, etta he kaikki sairastuvat tuskalliseen ja pitkakestoiseen syopaan, ja joutuvat viela pahimpien kipujensa aikana vaikka joukkoraiskauksen uhreiksi.. Otin kylla kuviakin, mutta kuvatilanteeni on edelleen sama, eli usean viikon kuvat ovat rastissa, kun en ehdi netittamaan.. Seuraavalla kerralla otamme jatesakkeja mukaan, ja keraamme mahd. paljon niista roskista pois, kun ei niita varmaan kukaan muukaan sielta hae.

Nyt seuraan Britain's Got Talent'ia, ja jalleen kerran ihmettelen miksi jotkut osallistuvat moiseen, kun heilla ei ole mitaan lahjakkuutta viihdealalle.. Avohoitopotilaita kai..