Olemme usein ajelleet Mount Usher Gardens'in ohi ja miettineet, etta sinne pitaisi menna joku paiva.. Tahan asti oli vaan jaanyt menematta.
Sattumalta, sain eilen viestin nettitutulta, joka oli vastikaan ollut Irlannissa puutarhamatkalla. Olivat kayneet myos em. puutarhassa. Katselin hanen ottamiaan kuvia, ja kun sattui kaunis paiva, paatimmekin lahtea sinne saman tien!
Ylla pikakooste eilen rapsityista kuvista. Netitan loput kun ehdin. Paikka oli aivan uskomattoman ihana, ja sinne on mentava uudelleen..
Varvastossut eivat olleet paras jalkinevalinta, koska kavelimme melkein kaikki reitit, ja lopulta tossut alkoivat hiertaa. Onneksi juuri viimeiselle reitille osui Azalea Walk, joka oli sorapolun sijaan ihanan viileankosteaa nurmikkoa. Kavelimme molemmat paljasjaloin ja nautimme nurmikon raikkaudesta.
Tuo oli kylla ehdottomasti upein nakemani puutarha, ja voisin mielellani menna sinne eksymaan vaikka koko paivaksi.. Oikeasti eksyminen ei olisi mahdollista, koska koko alue on aidattu, ja lipun hintaan kuuluvan kartan perusteella kuitenkin aina lopulta loytaisi sijaintinsa, kun tietyt puut ja muut kasvit on numeroitu ja nimetty kartan oheen. Hetkellinen eksyminen oli kuitenkin aivan ihanaa, kun voi vaan seurata ihan mita tahansa polkua, ja aina loytyi jotain uskomattoman kaunista..
Sisaankaynnin yhteydessa on kahviloita ja kauppoja, joihin paasee vaikkei menisi puutarhan puolelle ollenkaan. Huomasimme, etta se varsinainen isompi kahvila kuitenkin menee jo viidelta kiinni (olisimme just siihen aikaan halunneet jotain valipalaa tms.), vaikka itse puutarha suljetaan kuudelta. Onneksi siina oli kuitenkin pieni leipomokauppa viela auki, mista sai myos juomia.