DSCN1648-normal.jpg

Olisin blogittanut viime yönä videoni myös tänne, mutta unohdin ettei tänne voi vieläkään lisätä videoita - ne löytyvät siis Stello Blogin puolelta.

Tapasin siis eilen ekaa kertaa T:n, jonka olen tuntenut netitse jo aika monta vuotta. Meillä on yhteinen harrastus - postittelemme Facebookissa urakalla kissakuvia ja Tuksu-juttuja =D (Tirsk..)

T oli tullut Bray'hin (Balbrigganista) moikkaamaan A:a, joka asuu myös täällä. Tapasin siis samalla hänetkin, ja myöhemmin myös T2 liittyi seuraamme, kun ehti DARTilla paikalle.

Itse sinnittelin ensin Harbour Bar'issa RedBullin voimin, kun suunnittelin ehkä meneväni myöhemmin yöajelulle. Siirryttiin kuitenkin Tescon kautta A:n luokse (yllä oleva kuva heidän parvekkeeltaan - kivat näkymät, ja muutenkin tosi kiva kämppä), missä tuli sitten otettua pari kaljaa, joten ajelut jäivät myöhemmäksi..

Ei suomalaisiltaa ilman grillaamista, ja puhelimien tauotonta räpläämistä.. =) Oli kyllä hauskaa. Kuunneltiin T:n auto-CD:ltä Suomi-musiikkia (Mother of God..), katsottiin YouTube-videoita (I.S.K.T.R.!), jne.

Lähdin ennen puoltayötä kotiin, ja arvoin puoli sekuntia Sefrontin ja Meath Roadin kesken, päätyen Seafrontiin, ns. kaiken varalta - kun oli jo sen verran myöhäistä, jne. (En nyt oikeasti olettanut, että mitään tapahtuisi, kun tämä on kaiken kaikkiaan ihan turvallinen kaupunki, missä satunnainen kulkija törmää harvoin mihinkään ongelmiin.) Oma kotiinpaluuni menikin ihan ongelmitta, mutta valitettavasti myöhemmin kuulin ikävästä ryöstöstä suunnilleen samalla reitillä =/ Vorot eivät saaneet paljon mitään, eivätkä onneksi aiheuttaneet fyysisiä vammoja, mutta kokemuksena varmasti tosi inhottava, ja sellainen mitä ei toivoisi kenellekään.