...varsinainen "Stello kommentoi Suomen tabloideja" -blogi, mutta pitää nyt taas vuodattaa.. Tällainen on mun mielestä aivan törkeän ärsyttävää 'uutisointia'; Miklun uusin pääsi piireihin.
Siis mistä mä kenenkään motiiveja tiedän, mutta enpä kuitenkaan uskoisi, että jutun nuori nainen on nimenomaan tähdännyt nykyuralleen "päästäkseen piireihin" (ja voi jee, nyt se on siinä sitten onnistunut, ja voitto tuli kotiin! on juteltu julkimoiden kanssa ja kaikkea.. kyllä nyt on mitä mummona muistella.. *jeez..*). Eikö mitenkään voisi keskittyä naisen omiin suorituksiin näyttelijänä ja kirjoittaa hänen urastaan? Miksi se mainitaan suunnilleen parissa sivulauseessa, kun jutusta vievät pääosan ns. oikeat julkkikset (tabloidin logiikalla..), ja naisen ilmeisesti toistaiseksi isoimmasta roolistakin muistetaan mainita vaan, että hän esiintyy siinä rohkeasti rinnat paljaana (voi kun jännää!)?
Ainakin oletan, että Laura Lagercrantzista voisi kirjoittaa jotain kiinnostavampaakin kuin liudan kansainvälisiä julkkiksia, joita hän on ammatissaan tavannut tai tulee mahdollisesti tapaamaan (tai poikaystävän nimen).