DSCN7872.jpg

(Joulukuinen arkistokuva - en jaksanut kaivaa kameraa esille ja ottaa tuoretta kuvaa.)

Kissat ovat riehuneet oikein urakalla tänään - siis sen jälkeen, kun tulin duunista kotiin.

Jauheliha oli taas happanemaisillaan, joten aloin kokata heti kun sain kissat ruokittua, jne. Olin just saanut sipulit ja sienet paloiksi, kun uk ilmoittautui sairasvuoteeltaan, joten puhuttiin sitten tovi puhelimessa, kun en vielä ollut ehtinyt aloittaa paistohommia. Puhelimen akku kaipasi latausta, ja se johto on todella lyhyt. Olo oli kuin ammoin lankapuhelinaikoina =D Samalla kissat jahtasivat toisiaan pitkin keittiötä, ja piti muutamaan otteeseen viskata luuri työtasolle ja jahdata kissoja, kun olisivat muuten pomppineet vasta paloittelemilleni sienille ja sipuleille.. Huoh..

Kun sain lopulta kokattua, piti vielä vahtia, etteivät pomppineet kuumalle hellalle, ja sittemmin on ravattu yksin ja kaksin pitkin alakertaa. Kaksi pientä kissaa voi hyvinkin kuulostaa laumalta villihevosia, tai hölkkääviä elefantteja..

Joskus kahden maissa harkitsin, josko menisin jo nukkumaan. Päätin kuitenkin pysyä tutussa rytmissä, kun se on toiminut tähänkin asti. Nyt katson blogittamisen ohella elokuvaa (Mistress of Spices), ja nautin rauhallisesta hetkestä, kun villikissat ovat molemmat (vihdoinkin) nokosilla..