050615birds.jpg
Meillä oli hurja eläinsairaalapäivä eilen.. Jen oli meillä tekemässä kortteja, ja huomasin Oimouttaheren leikkivän takapuutarhassa pikkulinnulla. Kävin pelastamassa linnun, joka vaikutti olevan OK (en ollut varma oliko siipivammoja), mutta oli kovin järkyttynyt moisesta viskelystä.. Rakensin linnulle muovikorista, pahvista, pyyhkeestä ja tiiliskivestä suojan kissoja ja tuulta vastaan, ja seurailin yön yli..
Vaan pahempaa sattui illemmalla.. Oimouttahere tuli kotiin ja linkutti.. Huomattiin molempien takajalkojen sisäpuolella syviä haavoja, ja tietysti heti soittamaan eläinlääkäreille.. Bray'n asemat olivat jo siihen aikaan illasta kiinni, ja päivystysnumero oli Dublinin keskustassa! Meillä kun ei ole autoa, niin Daniel joutui sitten menemään kissan kanssa taksilla Dubliniin ja palaamaan myöhemmin yöllä taksilla kotiin. Ihan kiva reilusti yli 300 euron yllätyskulu.. Mutta pääasia on, ettei - ilmeisesti auton kolhaisun jälkeen - pojalla ole sisäisiä vammoja, ja nyt on toinen jalka huomiseen asti paketissa, haavoissa tikit, ja antibioottikuuri päällä.
050616oimo05s.jpg
Tänään kisu on jo ollut suurimman osan ihanan aurinkoista päivää pihalla, ja... tappoi aamulla sen eilen pelastetun linnun, joka oli uskaltautunut poistumaan suojastaan! =( (Ehkä hyvä niin, jos lintu ei ollut enää lentokykyinen..)
050616oimo10s.jpg