Ma en ikina tanssi, koska tanssiminen nyt yleensa vaan nayttaa niin turhalta ja holmolta puuhalta, paitsi jos joku todella osaa hommansa. Nyt olen kuitenkin menossa extra-tanssijaksi yhteen lyhytelokuvaan - taikasana oli Bollywood...

Opeteltavat tanssit loytyvat youtubelta, ja kun tuossa pari tuntia sitten harjoittelin, niin havaitsin olevani vanha ja raihnainen - ylipaino ja huono kunto eivat tietenkaan auta.. Ensinnakin koko touhu tuntui ihan mahdottomalta oppia sen videon perusteella, koska kaikki eteni niin nopeasti, ja juuri kun oli paasta kiinni yhteen kuvioon, video hyppasikin siihen toiseen. Niita on siis kaksi, ja ne toistuvat videolla useampaan otteeseen. Sitten alysin katsoa sen patkissa, sormi hiirinappulalla, pysahtyen valilla kirjoittamaan askeleet ja kasien asennot paperille, ja yhtakkia homma helpottui kummasti. Lopulta pystyin seuraamaan videon alusta loppuun, putoamatta, sekoilematta, ja Bollywood-hymy huulilla, lol.. Panikoin tosin, etta koreografi paattaakin tehda jonkin pikkumuutoksen, joka muuttaisi mut kanniseksi virtahevoksi, tms..

Kuvaukset ovat sunnuntaina, ja sita ennen pitaa viela ostaa uudet kengat. Extroilla on siis omat kuteet, ja suosituksena on jotain varikasta, muttei raikeasti kuvioitua tai raidallista. Totesin, etta mun vaatteistani suurin osa on mustia, ja sekin kuulemma sopii, joskin saatan sitten erottua joukosta helpommin, mita nimenomaan tassa tapauksessa en pahemmin halua..

Ovat myos pyytaneet, ettei kukaan paljastaisi kuvauspaikkaa, koska se on julkinen paikka, eika sinne toivota mitaan ylimaaraisia sivustaseuraajia. Toivon, etta paikka tosiaan pysyisi vain asianosaisten tiedossa, koska inhottaisi tanssia, jos vieressa on populaa tuijottamassa.