DSCN8991.jpg

Tulin kotiin torstain keskiyövuorosta, ja teki mieli jotain ruokaa, kun unohdin taas pitää lounastauon duunissa.. Ajattelin viskata taas perunalohkoja uuniin, mutta tutkin sitten mitä muuta löytyisi jääkaapista, mitä voisi viskata perunoiden sekaan. Lopputuloksena oli jonkin sortin uunipyttipannu, mikä oli todella hyvää! =D

Kuorin ja pilkoin aluksi kolme isoa perunaa muovikippoon, ja sekoitin mukaan n. teelusikallisen suolaa, hiukan rouhittua mustapippuria, ripaus kuivattua rosmariinia, ja sopivasti valkosipulijauhetta, sekä loraus ruokaöljyä..

Sitten pinosin seuraavan satsin uunipellille;

Kolme viipaletta punasipulia, niin että irrotin viipaleiden rinkulat ja levitin ne tasaisesti pellille..

Muutama nakki - leikkasin ne puolen nakin mittaisiksi suikaleiksi, ja levitin nekin tasaisin välein..

Muutama herkkusieni paloiteltuna..

Puolalaisen valkosipulimakkaran jämät, sopivina paloina.. (Se on ehkä hiukan samantyyppistä kuin Gotler-makkara Suomessa - tosin en muista onko Gotlerissa valkosipulia? Tuossa puolalaismakkarassa on niin runsaasti valkosipulia, että mulla on kuppi etikkaa jääkaapissa aina kun ostan kys. makkaraa - muuten etoisi avata jääkaapin ovi..)

Lopuksi levitin ne tovin marinoituneet perunapalat tuon kaiken päälle, ja lykkäsin 200-asteiseen uuniin n. 25 minuutiksi. (Kiertoilmauuni) Hyvää tuli!

DSCN8989.jpg

Ennen-kuva..

DSCN8990.jpg

Jälkeen-kuva

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Meillä oli torstaina vihdoin täysi neljän hengen porukka iltavuorossa - ja tietysti sattui sitten viikon hiljaisin ilta, duunimäärän puolesta! Perjantaina on taas kolme ihmistä, ja ne kaksi muuta ovat niitä ihan uusia teamilaisia, mutta ovat onneksi oppineet nopeasti - varsinkin nykyinen pöytänaapurini. Uusimmassa porukassa on vain yksi hidas tapaus, jota ei edes tunnu kiinnostavan oppia mitään, kun pelaa mielummin puhelinpeliä.. Ja hänet on sitten valittu koulutettavaksi suoraan sellaiseen vaativampaan hommaan, mikä on tavallaan erillinen team teamimme sisällä! (Oli kuulemma CV:ssaan maininnut, että hänellä on muutaman vuoden kokemus teknisestä tuesta tietyssä isossa puljussa - kys. puljussa aiemmin työskennellyt ihminen oli kuitenkin selvittänyt, että oikeasti heppu olikin ollut vain laskutushommissa, eli ei teknisestä tuesta tietoakaan, eikä näy osaavan edes ihan perusasioita koneella.. Huoh.. Olemme porukalla ihmetelleet, miten hän on edes saanut koko duunipaikan - ilmeisesti kukaan ei ole tarkistanut tai kysellyt mitään.. Meillä kaikilla muilla oli kuitenkin duunihaastatteluissa ollut tekniseen tukeen liittyviä kysymyksiä..)

Oli taas tarkoitus mennä normaalia aikaisemmin nukkumaan, jos olisin vaikka mennyt LIDLiin ennen duunia, mutta kello tulee taas neljä, joten LIDL-reissu jäänee viikonlopuksi.. En mä sieltä nyt muuta tarvitse, mutta ajattelin ostaa muutaman säkillisen multaa, kun se on halpaa siellä. Jos istuttaisi kissatarhan "lattialle" ihan tavisnurmikon, niin olisi kissoille mukavampi kuin nykyinen sora.