Godson H Godson H

Ei lumitilanteen yms. takia ehditty vaihtaa H:n perheen kanssa joululahjoja ennenkuin vasta nyt joulun jalkeen. Kavin siis eilen aamupaivalla heidan luonaan ja ihmettelin miten hurjaa vauhtia kummipoika on kasvanut!

Godson H with his mam S Godson H

S halusi heti koittaa ihania suomalaisia topposia pojalleen, vaikka ne ovat viela toistaiseksi liian isot =D Myohemmin poika tempaisikin toisen topposen jalastaan ja alkoi tyytyvaisena pureskella sita..

Godson H Godson H

Paidan rinnuksella ei ole kuolaa, vaan ihan vaan vesipullosta roiskunutta vetta, kun rapsittiin kuvia vasta teehetken jalkeen.

Godson H Godson H

Ylaoikealla yksityiskohta ylavasemmalla olevasta kuvasta, kun kummipojalla oli niin suloinen hymy. Han on jo aloittanut tyttojen hurmaamisen - aitinsa oli tyontanyt poikaa rattaissa tassa vastikaan, ja kadulla pari teinityttoa olivat ihastuneet poikaan ihan taysilla =D En ollenkaan ihmettele, kun on niin suloinen ja hymyilee leveasti, suklaasilmat saihkyen..

Godson H likes bead bracelets.. Godson H likes bead bracelets..

H rapsi meista kuvia, ja piti ottaa aika monta ennenkuin kummipoika luopui yrityksistaan syoda helmirannekoruni =D

Godson H likes bead bracelets.. With my godson H

Sain muuten heilta aivan ihanan joululahjan:

Lovely Christmas pressie

Lisaksi S oli taas tehnyt niita herkullisia sri lankalaisia kalapullia ihan sen takia, kun tietaa mun pitavan niista. Han oli tehnyt myos samankaltaisia, joskin isompikokoisia ja vahemman tulisia versioita, missa oli kalan sijasta kananmunasisus. Omnomnomnom..