0006.jpg

Kuva duunipaikan kanttiinista, myöhään illalla. Ei siellä oikeasti ole ihan NOIN pimeää, mutta ilmaispuhelimeni kamera on ahterista..

0003.jpg    0002.jpg

Tänään - ts. eilen - kukaan ei yrittänyt tappaa duunimatkalla. Heh..

Menen yleensä n. puoli tuntia ajoissa duuniin, ja haen ihan ekana kuumaa vettä kotoa tuomaani termosmukiin, jossa on jo valmiina pikakahvi, sokeri, ja maito. Kuumavesitonkan ympäristö on aina yhtä viehättävän sotkuinen.. Toisinaan toivoisi, että puljun ihmisille järjestettäisiin pakollinen perushygienian kurssi.

R toi muumiolehden, mutta en ehtinyt plarata sitä, kun pitikin yllättäen muuttaa parin työpöydän päähän - ollaan edelleen M:n kanssa naapurit, mutta nyt meidän välillämme on sermi. M:n Asger-nalle kurkki sermin yli, joten pika-askartelin paperislerssin, joka kurkki takaisin, virne "naamallaan" =D (R sanoi tuovansa muumilehden uudelleen maanantaina, niin saan sitten plarata!)

Uusi pöytänaapurini on S - parikymppinen heppu, joka puhuu raukeasti ja jatkuvasti fantasiakirjallisuudesta, ja kuuntelee metallia korvanappikuulokkeilla, joista kuuluu läpi =)

0001.jpg    0005.jpg

Iltavuoron pojat (paitsi S) tilasivat chipper-ruokaa, ja kun mulla oli taas sitä samaa jauhelihamössöä mukana, niin tilasin sen oheen chips.

Oli viikon hiljaisin ilta, ja kun lähdin kotiin, näin parkkipaikalla mäyrän! =D Siis ihan ekaa kertaa elävän sellaisen!

Parkkiksella on yleensä jäniksiä, joilla tuntuu olevan omat rutiininsa. Niinpä luulin mäyrää ensin jänöksi, kun havaitsin liikettä puskien suunnalla. Katsoin sinne, ja huomasin heti, että on isompi eläin, ja ehdin luulla hetken ajan ketuksi, mutta sitten näin naaman, ja se olikin ihan selkeästi mäyrä =D Juoksi muuten yllättävän vauhdikkaasti!

Raaputtelin sitten jäätä auton ikkunoista, typerä virne naamalla, kun olin ihan täpinöissä mäyrähavainnosta.

0004.jpg

Tuo jääkuva on otettu torstain duunivuoron jälkeen (perjantain puolella), mutta oli taas samanlainen jääpeite. Kaunis, mutta ohut, ja tosi hankala raaputtaa pois.

Kuuntelin kotimatkalla Novaa (radioasema), ja sieltä tuli taas klassista rockia, joskaan ei ihan yhtä hilpeää kuin edellisenä yönä - silloin soittivat Paranoidin! LOL

Kotona oli taas riehuttu.. Kissanruohopurkki oli lattialla kyljellään (kuten lähes joka päivä), kiipeilytornin ylätasosta roikkuvan karvapallon sisukset oli vedetty ulos, ja joku oli käynyt hakemassa Lundby-nukkekodista pehmohahmon, jota Cuddles sitten nakersi torkkupaikallaan, kunnes huomasin ja nostin metelin.. Nyt nukkuvat kuin enkelit! Itse katson Cake Boss -maratonia. Kolmas tai neljäs jakso menossa. Upeita kakkuja!