Skyrim dragon

D hankki Skyrim kerailysetin, minka mukana tuli hieno lohikaarme - kuva tosin on ihan tuuba, kun ei ollut paivanvaloa, jne..
Olen kaynyt pariin otteeseen katsomassa jonkin aikaa itse pelia. Tosi upea maailma! Jos sen voisi asentaa useammalle koneelle, saattaisin pelailla jonkin aikaa ihan virtuaalimatkailumielella, mutten kuitenkaan ole siita niin kiinnostunut, etta ostaisin oman kopion pelista. Sita paitsi, peli aiheuttaa ns. Viisikko-ilmiota, eli niista ruokajutuista tulee aina nalka! :o

Pandora effects with voice

Tongin jokunen paiva sitten entista 'toimistoani', etsien jotain.. Loysinkin sattumalta Pandora-efektiboxin, jota olen etsinyt joskus aiemmin, ja lopulta unohdin mita olinkaan just silla kertaa aiemmin etsinyt - eika ole tullut vielakaan mieleen! Anyway, muistin leikkineeni Galwayssa Pandora-efekteilla oman aaneni kanssa (vaikka se on lahinna tehty jotain kitaroita ja bassoja varten), ja paatin sitten pyyhkia samalla Roland-kaiuttimista polyt ja lykata nekin laptopin kylkiin =D Voi Luoja sita eroa aanen laadussa.. :O Oli pakko heti kuunnella paljon musiikkia!
Pandoran ja mikrofonin plugittamisessa tuli pahkittya pitkaan, ennenkuin loysin toimivan yhdistelman, josta otin muistilapuksi kuvat;

Pandora effects with voice Pandora effects with voice

Pandora effects with voice Pandora effects with voice

Lopulta kone paatyi nayttamaan efektimikrofoniyhdistelman muka webcam-mikrofonina, muttei silla niin valia, kunhan toimii! En tosin ole loytanyt Pandoran johtoa, joten pattereilla sitten..

Pushy in the attic

Pushy hyvaksyy..

Pushy in the attic Pushy in the attic

Pushy in the attic