Instant espresso

Tee- ja kahvihistoriani on vaihteleva. Aloin juoda kahvia jo reilusti ennen kouluikaa, ja pienena join kahvini sokerin ja kerman kanssa. Ajan mittaan kerma vaihtui maidoksi, ja sokeri jai pois. Tee oli mukana kuvioissa lahinna satunnaiskokeiluina, kunnes loysin joskus teinina mausteteet. Sittemmin oli kahvi- ja teekausia, ja toisinaan sekakayttoa..
Muutettuani Irlantiin, teekausista tuli yleisempia, kun taalla tee maistuu niin paljon paremmalta. (Siis jopa sama tee - en tieda johtuuko vedesta vai maidosta, vai molemmista..) Alkuaikoina join teeni sokerin ja maidon kanssa, ja satunnaiset kahvini kai edelleen vain maidon kanssa. Kahvi vaihtui myos pikaversioksi, kun Suomessa olin juonut suodatinkahvia. Vatsani ei varsinaisesti rakasta kahvia, mutta pitaa huomattavasti enemman pikakahvista - ja Nescafe Gold on mielestani parhaan makuinen pikakahvi, siis ihan taviskahveista. Jossain vaiheessa jatin teesta sokerin pois, enka nykyisin voisi edes kuvitella juovani teeta sokerin kanssa - yok.. (Hunaja kylla menee, mutta senkin kanssa on tietysti oltava maitoa!) Sen sijaan, aloin lisata kahviin pari Hermesetas-nappia (tai jotain vastaavaa makeutusainetta), ja makeuttamaton kahvi maistuu nykyisin aika hirvealle..
Muistelen olleeni viimeiset pari vuotta enimmakseen teelinjalla, mutta tassa ihan vastikaan tuli kokeiltua pika-espressoa (kuvissa), ja niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, se maistuu ihan ns. autenttiselle! :O Ei ole tullut juotua ollenkaan teeta viime paivina, mutta tripla-espressoja menee sellaista tahtia, etta jos en olisi immuuni kafeiinille, kiipeilisin varmasti seinille, enka nukkuisi enaa ikina.
Vaan kai tasta tulee taas jossain vaiheessa lipsuttua sekakayttajaksi, kun teekin on hyvaa..

Instant espresso Instant espresso