IMG_20151102_083636.jpg    IMG_20151102_083834.jpg

Maanantaiaamuna lähdin jo klo 6:30 aamulla ajamaan Bray'hin, missä mulla oli lekuriaika kahdeksalta. Vältin onneksi pahimman aamuruuhkan, mutta aika paljon oli kuitenkin motariliikennettä, ja mennessä oli pimeää ja paikoin hernerokkasumua. Lisäksi oli päänsärkyä, niska- ja selkäkipuja, että oli varsinainen ilo ajaa autoa..

Lekuri antoi tulehduskipulääkkeitä ja lähetteen fysioterapeutille. Olisin saanut saikkuakin, mutta kun on toiseksi viimeinen viikko duunia menossa, niin en halunnut olla poissa. Sanoi kuitenkin, että jos muutan mieleni, voin vain rimpaista, eikä tarvitse mennä uudelleen näyttäytymään sen takia. (En ole ehtinyt vielä edes googlettaa fysioterapeutteja..)

Sitten hain lääkkeet apteekista, kävin kaupassa hakemassa aamiaista (kun en ollut ehtinyt vielä syödä mitään), ja hain ilmaisen selfie-tikkuni postista =D (Yllä Bray'n postin noutopiste ja sinne johtava kuja..)

Oli kova nälkä, joten popsin hiukan tuoretta patonkia entisessä kodissa, ja ajoin sitten takaisin Dunshaughliniin.

Kävin korjaamolla, ja M sanoi, että voivat tosiaan korjata Esmeraldan, eli voin pitää autoni ja korjauttaa sen itse - on vaan sovittava ensin korvausasiat vakuutusyhtiön kanssa. (Olen sittemmin jo ilmoittanut heille, että haluan korjauttaa autoni, mutta odottelen edelleen heidän korvaustarjoustaan.. Olisin siis saanut 1500 euroa, jos olisivat lunastaneet auton, mutta jos pidän sen, he vähentävät tuosta summasta auton romutusarvon, tai mikä lie moinen on suomeksi.. Vakuutusyhtiöt ovat hanurista, enkä yllättyisi, vaikka lopulta lähettäisivät mulle laskun..)

Tein vielä isommat ostokset Supervalussa, ja tulin sitten kotiin pikanokosille, ennenkuin menin duuniin.

IMG_20151102_115105.jpg    IMG_20151102_120535.jpg

Popsin kotona hiukan isomman aamupalan, eli Tescon "meal dealin"..

DSC_0011b.jpg    DSC_0015b.jpg

Testasin myös selfie-tikkua =D Tuossa toisessa kuvassa uusi kuumavesipullo, jonka ostin Bray'n apteekista. En muista minne olen laittanut Joey'n (se sinipaitainen kuumavesipulloni), joten ostin uuden - ja uudella pullolla oli sopiva nimikin: Cuddles =D

Mulla on taas keskiyövuoroviikko, ja maanantai oli ehdottomasti kivuliain päivä kolarin jälkeen. Päänsärky oli (ja on edelleen) sellainen, kuin joku olisi pamauttanut kakkosnelosella takaraivoon, niskaa särki, ja selkä oli niin kipeä, että ei voinut oikein mitenkään istua mukavasti toimistotuolissa. Vasta joskus 23 aikoihin illalla alkoi tuntua hiukan lievitystä - olin siihen mennessä ottanut kaksi lääkettä (niitä on kolme päivässä).

Kun tulin duunista, ruokin kissat ja menin nukkumaan.

Ehdin nukkua 11 tuntia, ja aamupäivällä oli hiukan parempi olo.

IMG_20151102_195946.jpg    IMG_20151103_180355.jpg

Tiistaina kun menin duuniin, selvisi, että meillä olisi keskiviikkona koko teamille HR-tapaaminen - kolme tuntia ennen vuoroni alkua.. Laitoin pomolle chatin kautta kuvakaappauksen kalenterista, ja alle viesti tyyliin: "Tulen 3h ennen vuoroa tuohon tapaamiseen > 3h ylitöitä?" ... Pomo vastasi tyyliin: "Anna palaa" =D Ajatus 11-tuntisesta duunipäivästä ei vituttanut ihan niin paljoa, kun iltakorvausten lisäksi saisi ylityökorvaukset..

Kipujen kannalta oli hitusen helpompaa kuin maanantaina.

Kuvissa ensin T:n jättämä High School Musical 3 -lounasboxi =D Toisessa kuvassa ahkeralta sotkijalta saatuja herkkuja - tyhjensi laatikkoaan, ja jakoi koko teamille herkkuja =)

DSC_0018.jpg

Tuossa laina-autoni, eli D:n auto.. Olen nyt jo tottunut siihen, mutta ikävöin silti koko ajan rakasta Esmeraldaani, jonka ajaminen on paljon mukavampaa. Laina-autossa on joitakin parempia juttuja, kuten turvavyö, joka ei koko ajan yritä leikata kaulaa poikki, hirmu pehmeät vaihteet, jne. Mutta haluan oman rallipelini takaisin..

DSC_0022.jpg

Menin tiistainakin (ts. keskiviikon puolella) heti nukkumaan, kun olin ruokkinut kissat.

IMG_20151104_015021.jpg

Cuddles ♥

IMG_20151104_103434.jpg

Keskiviikko oli todella rasittava, ja se alkoi ihan liian aikaisin, kun heräsin palohälyttimen inhottavaan patterinvaihtopiipitykseen.. (Toisaalta, onneksi sattui juuri keskiviikkona, kun esim. torstaiaamuna vuokraisäntä olisi ollut jo golf-matkallaan - nyt hän ehti vaihtamaan patterin jo ennenkuin lähdin töihin! Mulla kun ei siis ole taloustikkaita - eikä sopivaa patteriakaan - saati että pystyisin vaihtamaan patterin johonkin katossa olevaan vempaimeen, kun tasapainoaistini menee sekaisin jo, jos portaissa ei ole kaidetta.)

HR-tapaaminen oli aika turha. Sen jälkeen meillä oli vielä henk.koht. sessioita rekryihmisen kanssa, joka ohjeisti hiomaan CV:ta, ja keskusteli jonkin verran tyrkyllä olevista paikoista muualla. Google kiinnostaisi, mutta sen sijainti on mulle melko ahterista. Mieluummin joku vähemmän kiinnostava duunipaikka, kunhan sinne on siedettävä matka.

DSC_0036.jpg

Yhdessä duunin mikroaaltouuneista oli kiinnostava vikailmoitus - vessa poissa käytöstä.. (Miten tuota vessaa käytetään?!?) =D

Päänsärky ja niskakipu olivat keskiviikkona jonkin verran lievemmät, mutta pitkä päivä sattui selkään, ja vääntelin koko ajan itseäni, kun mukavaa asentoa ei ollut olemassa. Kahviautomaattikin antoi maidottoman latten, prkl..

IMG_20151105_014913.jpg

Olisi huvittanut mennä taas suoraan nukkumaan, mutta oli pakko pestä pyykkiä, joten viskasin sitten samalla pakaste-pizzan uuniin. Toivottavasti saan torstaiaamuna nukkua rauhassa, ettei esim. vakuutusyhtiö rimpaise, tms..