The Blue Light

Ylla muutama kuva The Blue Light -pubista, minne poikkesimme tanaan. Kys. pubin parkkipaikalta on komea nakoala yli Dublinin.
En edes muista enaa, mita kaikkea ollaan tehty, sitten edellisen kirjoitukseni, mutta ainakin ollaan seikkailtu ihanassa puutarhakeskuksessa (en muista paikan nimea, mutta se on yksi Kilternanin puutarhakeskuksista - mahd. Grange Growers..), kayty lauantaina Naasissa, missa M&M:lla oli todella kivat pippalot, ja heti seuraavana paivana, siis eilen, menimme Blessingtoniin katsomaan
traktoriparaatia (siella oli myos paljon vanhoja autoja ja upeita hoyrykoneita, yms. - omat rapsyni Facebookissa), jonka jalkeen haimme amerikkalaisen nettituttuni lentokenttahotellista, kavimme hanen kanssaan Dublinin keskustassa syomassa, ja veimme hanet takaisin hotelliinsa. Han ei siis ollut NOIN pikaisella Irlannin-matkalla, vaan oli jo muutama viikko sitten taalla vaimonsa kanssa, ja tapasimme silloin pariin otteeseen, mutta vaimo palasi toidensa takia jo Texasiin, ja DS matkusteli naapurisaarella, ennenkuin palasi viela kavaisemaan Dublinissa. Tanaan ajelimme muuten vaan ympariinsa, poiketen siis tuonne pubiin, yms.
Kotona sitten menin istumaan takapuutarhan nurmikolle, vaikkei ollut edes aurinkoista. Oli kuitenkin niin lamminta, etta olisi ollut hyvan ilman hukkaamista menna ullakolle naputtelemaan laptopia. Aloin lukea Water for Elephants -kirjaa, mutta vaikka sirkusaiheinen tarina on hyvin mukaansatempaava, jossain 50 sivun jalkeen alkoi nukuttaa niin rankasti, etta vedin siina nurmikolla sitten nokosia, ja aurinkokin tuli esiin! Myohemmin siirryin ullakolle katsomaan telkkaria (Corrie, Harper's Island, yms..)
Laitan tahan loppuun viela muutaman tanaan rapsimani kuvan takapuutarhasta;


Garden bits