DSCN7422.jpg

Marraskuun loppupuolella oli useita sumuisia päiviä - jopa pari sellaista päivää, ettei hernerokkasumu poistunut edes päivällä! Sumuistahan täällä on aika usein, mutta yleensä vain aamuisin. Oli kiinnostavaa ajella duunista kotiin, kun oli pimeää ja hernerokkasumuista - ja aamulla duuniin, kun ei nähnyt tietä, ja yhtenä aamuna oli vielä mustaa jäätä.

DSCN7425.jpg    DSCN7423.jpg

DSCN7426.jpg

DSCN7434.jpg

Sain paketin, missä oli mm. Kotkan Maretariumin kalasuklaita! =D En taida raskia avata noita ollenkaan..

DSCN7448.jpg    DSCN7449.jpg

Ostin vihdoinkin tuon Khaled Hosseinin kolmannen kirjan. Ne kaksi ensimmäistä olivat todella hyviä, ja tämä tuorein on vielä parempi - olen jo kirjan loppupuolella, ja harmittaa jo nyt, että se loppuu pian..

Ostin myös päiväkirjan ensi vuodelle. Viime vuonna oli katkaistava Moleskine-perinne, kun ei ollut rahaa, enkä ostanut tälläkään kertaa Moleskinea, kun tuo Paperblanksin "Hummingbird" oli niin kaunis..

DSCN7455.jpg    DSCN7456.jpg

Hiukan tunnelmavalaistusta.. Olisi tietty kauniimpaa, jos kattovalo olisi himmeämpänä, mutta puuhaan kaikenlaista sohvapöydän äärellä, joten tarvitsen paljon valoa.

DSCN7458.jpg    DSCN7466.jpg

DSCN7479.jpg

Yksi tuttu valokuvaaja avasi gallerian Roundwoodissa. Avajaiset olivat viime torstai-iltana, ja olisin periaatteessa ehtinyt sinne, kun olin aamuvuorossa, mutta päätin kuitenkin mennä vasta perjantaina, kun olin joka tapauksessa menossa silloin Bray'hin - mulla oli vapaapäivä, joten ehdin vihdoinkin varata lekuriajan, ja GP:ni on edelleen Bray'ssa, kun en ole toistaiseksi halunnut etsiä uutta lekuria lähempänä kotia.

Menin sitten perjantaina ensin lekurille ja alustaville jouluostoksille, ja sen jälkeen D:n kanssa (!!!) Roundwoodiin. Sai vaihteeksi katsella maisemia, kun ei tarvinut itse ajaa. Taisin olla viimeksi Roundwoodin suunnalla joskus toukokuussa!!! :O

DSCN7474.jpg    DSCN7475.jpg

Fran ottaa enimmäkseen kuvia maisemista (useimmiten County Wicklow'ssa) ja villieläimistä. Hänen kuviaan voi ihailla Facebookissa (Franin oma profiili / virallisempi sivu), mutta suosittelen galleria-visiittiä, jos sattuu liikkumaan Roundwoodin tienoilla! Se on maanantaisin kiinni, mutta muuten auki.

Pitänee itse mennä pian uudelleen, kun Fran on nyt laittanut gallerian kyltin paikoilleen, ja kehyspuljulla oli sahaongelmia, eli kaikki tarkoitetut kuvat eivät olleet vielä esillä.

DSCN7481.jpg    DSCN7482.jpg

DSCN7483.jpg

DSCN7488.jpg    DSCN7489.jpg

Vietin vielä alkuiltaa Pushyn kanssa Bray'ssa, mutta sitten joku mainitsi Facebookissa, että Late Late Toy Show olisi sinä iltana, joten päätin lähteä ajoissa kotiin, että ehtisin katsomaan sen. (Jokavuotinen leluohjelma, ennen joulua..)

DSCN7491.jpg

Tein vielä matkan varrella ruokaostokset, ja ostin itselleni sushia - nam..

DSCN7492.jpg    DSCN7493.jpg

Kuvasin kotona myös Bray'ssa tekemäni ostokset.. Kävin mm. pitkästä aikaa pelikaupassa, missä oli jopa muutamia PC-pelejä.. Hiplasin The Sims 4:ä, mutta se maksoi €59.99, joten sai jäädä kauppaan. Ostin sitten €29.99 -hintaisen Secret Files 3 -pelin, joka on ehkä hiukan samankaltainen kuin Broken Sword -pelit, muttei läheskään yhtä hyvä. Silti ihan kiva.

DSCN7496.jpg    DSCN7495.jpg

Tiesin, että Minecraft on suosittu peli (joskaan en ymmärrä miksi, kun se kuutiomaisuus on niin ysäriä..), mutta en tiennyt ollenkaan, että siitä on olemassa niin valtava määrä leluja yms. oheistuotteita! :O Kävin siis Bray'ssa isossa Smyths-lelukaupassa..

DSCN7497.jpg

Ostin itselleni tuon suosikki-minionini, ja Minecraft-minihahmon.. (Ja pehmo-Minecraft-oselotin, ja LEGO-monsterin...)

DSCN7498.jpg    DSCN7499.jpg

DSCN7500.jpg

DSCN7501.jpg    DSCN7502.jpg

Etsin eurokaupoista samanlaisia taskukansioita, joita olen käyttänyt kuitteja yms. varten, mutta niitä ei ollut. Ostin sitten vastaavia, mutta hiukan erilaisia - häiritsee arkistointiani, grrr..

Roundwoodissa satuttiin kävelemään postin ohi, joten tuli mieleen ostaa joulumerkit samalla. Nuo ovat kotimaanmerkkejä, enkä jaksa hakea lisämerkkejä, joten laitan kaksi merkkiä ulkomaankortteihin. Riittänevät kuitenkin.

DSCN7503.jpg

Varikset odottelivat aamupalaa - laitan aina Caran jämäruuat pieneen kuppiin, patio-oven ulkopuolelle, ja näköjään kupilla käy lintuja, hiiri, ja ainakin yksi kissa.. =D