Ihan sattumalta klikkasin viisukuppilassa yhtä allekirjoitusta, josta päädyin Suomi-Irlanti -seuran saitille, josta puolestaan luin seuraavaa:

St.Patrick's Day
Irlannin kansallispäivä on lauantaina 17.3. Tänä vuonna Helsingissä juhlitaan Patun päivää komeammin kuin koskaan ennen: klo 14.00 järjestetään paraati, joka lähtee Senaatintorilta. Se kulkee Esplanadia pitkin Mannerheimintielle ja palaa sitten Aleksanterinkatua Senaatintorillen. klo 15.00. Paraatissa on mukana soittajia ja tanssijoita ja kaikenlaista muuta happeningia. Paraatiin voi tulla mukaan: ilmoittaudu mahdollisimman pian osoitteeseen info@finnish-irish.fi tai soittamalla p. 09-753 9808. Viime hetken tulijatkin ovat tervetulleita. Tapaamme klo 13.30 Helsingin Yliopiston päärakennuksen edessä torin Unioninkadun puolella. Paraatiin tarvitaan myös vapaaehtoisia työntekijöitä. Ilmoittautua voi osoitteessa www.damhsa.net.

Mainio juttu! Tietääkseni eka Pyhän Patrickin paraati Suomessa..?! Toivottavasti tuosta muodostuu perinne - karnevaaleja ei voi olla koskaan tarpeeksi.