Toisinaan, joku valittaa blogini tekstin olevan liian pienta ja hankalaa luettavaksi. Valilla olen kylla harkinnutkin, josko suurentaisin sita, mutta toistaiseksi en ole paatynyt suurentamaan, kun se vaan ei miellyta omaa silmaani.. (Sama juttu varien suhteen - monet eivat pida valkoisesta tekstista mustalla pohjalla, mutta se vaan sattuu olemaan kestosuosikkini jo vuodesta '96 asti..)

Rullallista hiirta kayttaville on kuitenkin olemassa tosi nopea ja helppo keino suurentaa itse tekstia halutun kokoiseksi. Paina Ctrl ja C nappaimia, ja pitaen em. nappaimia samanaikaisesti painettuina, pyorita sita hiirinappuloiden keskella olevaa rullaa eteenpain. Tadaa: tekstin koko kasvaa. Pyorita pidemmalle, ja tekstin koko kasvaa edelleen.. Tekstin voi sitten palauttaa normaalikokoon ihan samalla keinolla, mutta talla kertaa pyorittaen sita hiiren rullaa taaksepain. (Jos joku tietaa miten tehda tama touchpadilla tai rullattomalla hiirella, jakakaa ihmeessa vinkkinne kommenttilaatikon puolella!)

Olen lisannyt taman vinkin tuonne oikeanpuoleiseen navigaatiopalkkiin, mista se toivottavasti osuu sita tarvitsevien silmiin (hih, laitoin sen isommalla tekstilla..) Julkaisen poikkeuksellisesti taman kirjoituksenkin isommalla tekstilla =P