IMG_20150725_121854.jpg    IMG_20150725_122749.jpg

Vein Esmeraldan korjaamolle, mutta M oli just menossa n. vartiksi johonkin, eli jätin auton sinne, ja menin itse Snug Kitchen -kahvilaan aamupalalle, kun en ollut kotona vielä syönyt mitään.

Tilasin latten ja croissantin, ja kahvilan täti kirjoitti sen jopa ylös, mutta sain kuitenkin cappuccinon ja croissantin =D No, ei sillä niin väliä, mutta huvitti.

Kahvilan tädin n. 13-14-vuotias poika oli tarjoilijana, ja kun mainitsin asian ihan chit-chattina, niin kahvilan täti listasi laajan skaalan perheenjäseniä ja tuttuja, jotka yleensä toimivat apulaisina, luetteli jokaisen syyt mikseivät olleet tänään päässeet paikalle, ja viittasi sitten poikaansa; "Sanoin sille, että tulet töihin - ostan sille Xbox-pelin.." =D

Sitten kun kävin maksamassa aamupalani, niin kahvilan täti huomasi just jääkaapistaan puuttuvan jotain juustolevitettä, pyysi anteeksi kun alkoi naputella puhelimeen numeroa ennenkuin naputteli aamupalani kassaan, valittuaan numeron, tökkäsi puhelimen pojalleen ja tokaisi ohjeet tyyliin: "puhut sille&sille, sanot että juustolevite puuttuu!", ja alkoi sitten naputella aamupalaani kassaan =D Kun maksoin, hän oli jo itse puhelimessa, ja kinasi vihaisesti jonkun (ilmeisesti perheenjäsenen) kanssa puuttuvasta juustolevitteestä.. =)

Päätin mennä ensin korjaamolle, ennenkuin menisin kauppaan, ja he olivatkin jo katsoneet, ettei autossa tosiaan ollut vikaa, ja olivat resetoineet sen autotietsikan, niin ettei varoitusvalo palanut enää. Eikä maksanut mitään! =D

Ajoin Supervalun parkkikselle (korjaamoa vastapäätä), ja menin kauppaan.

DSCN9792.jpg

DSCN9793.jpg    DSCN9798.jpg

Olin jo menossa kassalle, kun näin juustomaistiaiset =D Kaikki juustot olivat sellaisia itä-eurooppalaisia versioita, joita on aina tarjolla kys. hyllyssä, mutta joita tuskin itä-eurooppalaisia lukuunottamatta ostaa kukaan, kun ei ole tuttu merkki, eikä pakkauksista aina edes löydy englanninkielistä tekstiä. Oli siis tosi fiksua maistattaa niitä!

Aloitin kermajuustosta, ja tajusin vihdoin löytäneeni korvikkeen Oltermannille! =D

Varsinkin ohuina siivuina, maku ja koostumus olivat todella oltermannimaisia. Kyseessä on liettualainen Dvaro-juusto.

Kotona leikkasin hiukan paksumpia siivuja, ja sillä tavoin nautittuna, juusto oli hiukan vähemmän oltermannimainen, mutta silti todella lähellä. Ihanaa! Oltermannia on aina ikävä, kun sitä ei voi postittaa..

DSCN9794.jpg    DSCN9795.jpg

DSCN9796.jpg    DSCN9797.jpg

Ostin myös ihanaa valkosipulijuustoa..

Maistoin kahta erilaista goudaa, jotka olivat kuitenkin liian mietoja - LIDListä saa palana goudaa, joka on aivan täydellistä esim. ciabattan päälle.

DSCN9799.jpg

Myöhemmin popsin pakaste-pizzan - tosin uunin kautta =P

DSCN9801.jpg    DSCN9800.jpg

Cuddles näytti hiukan tympeältä =)

mobi09.jpg    DSCN9803b.jpg

Oli aika harmaa lauantai, enkä voinut viedä kissoja ulos, kun koko ajan oli sen tuntuista, että kohta sataisi.. Muttei vieläkään ole satanut, ja kello tulee jo kaksi yöllä!

Laitan erillisen blogituksen pilvikuvista.