Christmas Day 2009

(Kuva vuodelta 2009..)

Joulukuu tuntui taas tulevan ihan yllättäen, vaikka olenkin jo hiukan shoppaillut aiheeseen liittyviä asioita (lähinnä kortit ja lahjapaperit), ja iso joulupakettikin tuli jo perille, kuten pari kirjoitusta sitten mainitsin..

Pitää yrittää ehtiä tänään tilata pari lahjajuttua, jotka oli tarkoitus tilata jo aiemmin, että varmasti ehtisivät perille ennen postitusta eteenpäin.. Yö on mulle parasta aikaa hoitaa tuollaiset asiat, kun ei ole ketään idiootteja häiriköimässä, mutta useampina öinä tulee istuttua laptopin kanssa alakerrassa, ja tarpeelliset kuvat ovat ulkoisella kovalevyllä ullakolla, niin tilaukset sitten lykkääntyvät helposti.

Ehkä kirjoitan ne kortitkin tänään, jos saisi postitettua huomenna - riippuen siitä, löydänkö osoitekirjaani vai en.. =D

Mitään koristeluja ei ole vielä. Ullakolle tuskin laitankaan, ja alakerta pitää ainakin imuroida, ennenkuin koristelen. En taida tänä vuonna laittaa omia joulukoristeitani alakertaan, niin ei kenenkään tarvitse sitten nillittää asiasta. Tosin nämä ihmiset nillittävät kaikesta, joten varmasti koristeiden puutteestakin tulee nillitystä. Eivät tee muuta kuin istuvat perseellään ja polttavat kuka mitäkin, ja sitten kun joku muu tekee jotain, kritisoivat että nyt on tehty väärin, ja ohjeistavat miten olisi pitänyt tehdä - ei kuitenkaan tule ikinä mieleen tehdä itse mitään, ja jos ei kukaan muukaan tee, niin siitäkin on sitten nillitettävä. Sisäsiittoisuus on rumaa. Älkää sekaantuko serkkuihinne, tms.