Roundwood Reservoir Roundwood Reservoir

Meilla oli tarkoitus ajaa tanaan Glendaloughiin, mutta saa oli vahan liian harmaa siihen, joten paadyimme sen sijaan ajelemaan vahan sinne tanne.. Eka stoppi oli Roundwood Reservoir (kartalla), jossa tallusteltiin kenkamme mariksi ja mutaisiksi - onneksi olin ottanut vaihtosukat ja -kengat mukaan..

Roundwood Reservoir Roundwood Reservoir

Roundwood Reservoir

Tuli niin pelimainen fiilis.. =)

Roundwood Reservoir Roundwood Reservoir

Sitten taas ajeltiin ympariinsa ja nautittiin kauniista talvivareista, jotka ovat valitettavasti mun kuvissa aika valjuina versioina..

Driving around in Co. Wicklow Wicklow Mountains

Tamakin oli ihan suklaanruskea oikeasti, mutta en tieda nakyyko se ollenkaan samantapaisena ruudulla.. (En luota laptopiin kuvien kanssa..)

Wicklow Mountains

Wicklow Mountains (and our car, heh..) Wicklow Mountains

Ylla oikealla olevan kuvan oikeassa ylalaidassa on kivi, jonne kaveltiin tuota hyvin mutaista ja LIUKASTA polkua pitkin (ja viela vahan kauemmaskin).. Jotenkin mulla oli sellainen fiilis, etta paluumatkalla varmaan liukastun.. Ja niinpa liukastuinkin! Jee.. Kengat olivat jo valmiiksi niin marat, etta loiskuivat jalassa, mutta nyt lisaksi housut olivat ahterista nilkkoihin marat ja mutaiset (nimim. "I have soiled myself!", lol..) Ei olla viela loydetty autoon istuinsuojia, joten uhrasin villatakkini, etten sotkisi istuinta. Pitaisi varustaa auto jatesakeilla yms., ihan tuollaisten mutayllareiden varalta..

Wicklow Mountains

Saa ei ollut paras mahdollinen, mutta noi maisemat olivat ehka tahan aikaan vuodesta parhaimmillaan just harmaana paivana - ainakin meidan molempien mielesta.

Wicklow Mountains Wicklow Mountains

Noiden viimeisten kuvien sijainti kartalla.. Joo, ja flickr tammikuun setissa on lisaa kuvia..