Lähetin asiasta viestin kaikille jäsenille, mutta jos joku ei ollut päivittänyt email-osoitettaan (jokaisen jäsenviestin jälkeen tuntuu pomppaavan aika monesta osoitteesta viestit takaisin..) tai muuten vaan seuraa forumia olematta sen jäsen, niin mainitsen asian myös blogeissani;

Olemme nyt siis väliaikaisesti Facebookissa:

The Bray Forum Embassy on Facebook


Se on avoin ryhmä, eli kuka tahansa voi liittyä tai kutsua muita mukaan - toki Facebookin jäsenyys vaaditaan. (Vaikka ryhmän nimi on englanniksi, siellä on esittely myös suomeksi, ja suomeksi sopii toki jutella niin paljon kuin huvittaa!)

Olen sulkenut Bray Forumin toistaiseksi, koska asentaessani uutta phpBB-versiota (3.0), tai tarkemmin, jo asennettuani sen, mutta siirtäessäni vanhempaa 2.22 versiota uuteen versioon, törmäsin jatkuvaan time out -ongelmaan. Hostimme tutkii parhaillaan asiaa, ja viskaa toivottavasti pian emaililla. Joka tapauksessa, pidän forumin kiinni, kunnes asia hoituu tavalla tai toisella, ettei tule lisäksi mitään tarpeettomia database-sotkuja.

Edit: Uusi versio on nyt käytössä, eli forum toimii taas normaalisti, joskin default-ulkoasulla mahd. tammikuuhun asti tms..