DSCN8364.jpg

Epäilin kuskinpuoleisessa eturenkaassa olevan 'slow puncture' - en tiedä termiä suomeksi, mutta siis renkaasta vuotaa ilmaa hitaasti, ja tänään jaksoin vihdoin herätä aikaisin ja viedä Esmeraldan Dunshaughlinissa olevalle pienelle korjaamolle.

Olin oikeassa, ja nyt on rengas korjattu. Itse korjaus maksoi vain kympin, mutta kun tallailin puolisen tuntia pitkin Dunshaughlinia, niin tuli poikettua sinne ja tänne, ja ostettua sitä sun tätä.. =D

Ensin poikkesin eläinlekurille, ja ostin kirppumatomönjää kaikille kolmelle kissalle. Pushyhan on heistä ainoa, joka käy ulkona, mutta kun Pushy kiehnää sylissäni kerran viikossa, niin jos hänellä on kirppuja, myös Cara ja Cuddles voivat saada kirppuja. Madotus on tietty hyvä hoitaa kaikille, olivat sitten ulko- tai sisäkissoja, ja tuo tökötti hoitaa molemmat jutut samalla. Cuddlesille en olekaan vielä antanut niskamönjää, joten voi olla että menetän siinä hommassa muutaman sormen..

Seuraavaksi poikkesin "naisten rautakauppaan" - selostetaan nyt ensin tuo termi =D ... Kun viime vuonna oltiin aikeissa rakentaa se kissatarha, niin kysyin vuokraemännältä (=R), josko hän tietäisi neuvoa paikallisia rautakauppoja. Hän sitten ohjeisti, että Dunshaughlinissa on kaksi rautakauppaa (jotka muuten ovat toisiaan vastapäätä), joista toinen on miehille ja toinen naisille. Kun sittemmin olen käynyt molemmissa useampaan otteeseen, niin se selitys on varsin looginen! =D

Miesten rautakauppa on sellainen vanhanaikainen, missä kaupan sisustuksella ei ole väliä, eikä siellä myydä mitään söpöä, vaan se on ihan oikeasti rautakauppa. Tuotteet saattavat olla likaisissa pahvilaatikoissa, mutta sillä ei ole väliä, kun asiakkaat tulivat hakemaan sitä tiettyä juttua, eivätkä ihailemaan sen esteettistä esillepanoa. Kys. kaupan takana on vielä iso alue varastohalleja ja ulkovarastoitua kamaa, eli puutavaraa, kaikenlaista putkea, yms. (Sieltä haettiin hiukan lisää puuta kissatarhan rakennukseen, kun uk:n tuomissa jämämateriaaleissa ei ollut ihan tarpeeksi.)

Naisten rautakaupastakin saa remonttimaaleja, työkaluja, yms., mutta sekin osasto on sellainen biltemamaisempi, missä ruuvit on pakattu siisteihin jonoihin, kovaan muovipakettiin, ja uudet vasaratkin ovat omissa pakkauksissaan. Toinen puoli (ts. pääkadulle näkyvä puoli) on sitten kaikenlaista keittiötarviketta, sisustusjuttuja, siivoustarvikkeita, yms. Ihan kiva kauppa, jos haluaa vaikka mennä lahjaostoksille.

Tänään kävin siis naisten rautakaupassa, kun satuin kulkemaan ohi, ja oli aikaa tapettavana =)

Ostin kivan pienen mittalasin (kun sain halvalla, heh..), mukin D:lle (kun osui sopiva malli silmiin - sitä löytyy yllättävän harvoin, paitsi kalliimmista kaupoista), ja pari hassua lavuaarijuttua, mitä olen himoinnut nettikaupoista, mutten ole tilannut. Tuollainen hukkuvan käsi, ja delfiini.

Lopuksi ostin vielä newsagentilta äidille synttärikortin, mutta jätin sen piiloon tuossa kuvassa, kun äiti lukee nyt blogiani =D

DSCN8365.jpg    DSCN8366.jpg

Tuntui oudolta tulla kotiin, kun oli vielä kolme tuntia aikaa, ennenkuin pitäisi lähteä duuniin. Eilen illalla en edes ottanut laptopia esiin, kun tulin kotiin, vaan ajattelin mennä ajoissa nukkumaan, kun piti aamulla nousta niin aikaisin - mutta tuli sitten roikuttua taas puhelimessa, ja päädyin nukkumaan vain puoli tuntia normaalia aikaisemmin. Illalla saattaa väsyttää..

Oli muutakin blogitettavaa mielessä, mutta nyt kun olisi aikaa, niin en tietty muista mitään.. Kohta laitan koneen pois ja alan valmistella eväitä, niin sitten varmasti palautuvat mieleen ne blogittamatta jääneet asiat.

DSCN8361.jpg    DSCN8362.jpg