IMG_20150110_143738.jpg

Tänään oli katsastus (NCT), ja pesin kyllä (manuaalisesti) auton, kun se oli niin paskainen, mutta en viitsinyt tarkistaa valoja yms., ja revin takalasin pyyhkijän sulan repsottavan puolikkaan irti, ajatellen että ei se auto mene kuitenkaan ekalla kerralla läpi, niin turha hoidella kaikkia pikkujuttuja..

Meni ekalla kerralla läpi.

=D

Lisäksi, mun aika oli varattu klo 15:10, mutta menin ajoissa sinne, ja olin klo 15:10 jo takaisin Bray'ssa. Menin siis aamulla Bray'hin, kun sinne oli kätevää tyhjentää autosta romut, ja hakea sitten takaisin - vietin muutenkin aikaa Pushyn kanssa, ja join taas gourmet-kahviöverit..

DSCN8095.jpg

Hiukan kissakuvia.. Cuddles hyökkäilee edelleen Caran kimppuun, muttei onneksi ihan yhtä rajusti kuin ennen. Näissä kuvissa oli kyttäystilanne menossa - menin lopulta väliin, rapsuttelin molempia, ja lopulta Cuddles siirtyi ruokailemaan..

DSCN8096.jpg    DSCN8097.jpg

Harmittaa, kun ei ole pahemmin tuoreita kuvia Pushysta.. Tänään olisi saanut hyviä kuvia, kun Pushy leikki kissanminttulelulla ja kiipeili nojatuoleilla, mutta entisen kodin olohuoneessa on surkea valaistus ja muutenkin kaikenlaista romua..

DSCN8099.jpg

Cara leikki jokunen ilta sitten tyhjällä keksilaatikolla..

DSCN8098.jpg    DSCN8102.jpg

Viime viikolla meni muutama päivä voileipien varassa, ja loppuviikon gourmet-elämyksiä olivat mm. mini-ankka-spring rolls (ja niiden kanssa samaan aikaan uunitetut gouda-voikot), ja pakastimesta sulatettu jauheliha-sieni-sipulimössö, jonka sotkin riisiin, maissiin ja herneisiin.. Sitä taitaa olla vieläkin jääkaapissa.

DSCN8105.jpg

Tänään Bray'ssa oli parempaa muonaa - lampaankyljyksiä, muussia ja herneitä.

DSCN8103.jpg    DSCN8106.jpg

Ylävasemmalla eilisillan pikaruoka - kävin kotimatkalla kaupassa, kun piti ostaa kissanruokaa, ja siellä oli puoleen hintaan päivän grillimuonajämät. Nuo olivat pippurisesti maustettuja kananrintafileitä. Popsin sellaisinaan, LIDL-halpakaljan kera =)

Yläoikealla tämän illan herkut. Söin Bray'ssa em. lammasaterian, joten ei ollut nälkä. Tulin taas kaupan kautta kotiin, ja ostin tarjouksessa olleita Mr Kipling -sitruunakakkupaloja. Popsin pari, port-viinin kera =)

IMG_20150110_183422.jpg    IMG_20150110_193814.jpg

Viime yönä oli sellainen sade ja tuuli, että heräsin pari kertaa siihen meteliin, ja melkein odotin koko talon lentävän johonkin.. Seuraan yhtä sääsivua Facebookissa, ja siellä lupailivat mahd. hurjaa myrskyä alkavan viikon keskiviikoksi tai torstaiksi.. Sellaista, joka aiheuttaisi sähkökatkoja, yms.. Toivottavasti ei tule niin pahaa kuin lupailevat! Mulla esim. kaikki lämmitysvaihtoehdot tarvitsevat tavalla tai toisella sähköä..