Kylla nuo hassimalla-mulkimoa-tyrkkymulkimoksi-naikkoset ovat sitten fiksuja... Martina Aitolehti julkaisee kalenterin - katso kuva!
11.06.2008 13:07

Malli ja juontaja Martina Aitolehti julkaisee tänään ensi vuodelle näyttävän kalenterin, jossa hän säteilee Sami Vaskolan ottamissa kuvissa.

Omaa tanssiryhmäänsä pyörittävällä julkkiskaunottarella on syytäkin säteilyyn: Martina ja Scandinavian Hunks -tanssija Esko Eerikäinen tanssivat tänä kesänä häitä. Pari vihittiin viime kesänä siviilimenoin, mutta nyt avioliitto siunataan kirkossa.

Martina kertoi maaliskuussa löytäneensä jo unelmiensa hääpuvun.

- Löysin ihan mielettömän seksikkään, lyhyen puvun Espanjasta. Se on todella sokeeraava, hän riemuitsi Oho!-lehdessä.

Samaisessa haastattelussa Martina kertoi, että vauvakuumetta on ilmassa.

- Haikaraa ei ole vielä kuulunut, mutta eiköhän se osaa laskea, milloin on paras aika saapua.
Ihan hyvannakoinen kalenterikuva (seuraa lainauksen otsikkolinkkia itse juttuun), ja kiva etta haita riittaa joka kesaksi, mutta pakko kommentoida tuota pukujuttua.. Siis ovat menossa kirkkoon saamaan siviiliavioliitolleen siunauksen - ja mimmi kehuu pukunsa seksikkyydella ja 'sokeeravuudella'.. Haloo?!? Toki jokainen voi pukeutua ihan just sellaiseen haapukuun kuin itseaan huvittaa, mutta mita liikkuu ihmisen paassa, joka haluaa 'seksikkaan ja sokeeraavan' puvun kirkkoon.. Se vaan ei ole OK. Jos haluaa saada itsestaan lisaa halpisotsikoita, niin voisi edes hommata ne jostain muualta kuin hapaisemalla kirkkoa - etenkin kun se kirkko oletettavasti merkitsee heille edes jotain (toivottavasti muutakin kuin otsikoita..), kun nimenomaan menevat sielta hakemaan avioliitolleen siunausta.