My view from the lawn

Uusin tänään autovakuutukseni, joten pankkitilillä on taas aika autiota.. Sain kuitenkin alennettua hintaa jonkin verran, heidän alkuperäisestä uusintahinnastaan, ja hiukan paremmat vakuutusehdotkin (tai mitä lie ovatkaan, suomeksi..). Lottovoitto tekisi silti ihmeitä..

Melkein heti vakuutuspuhelun jälkeen, sainkin onneksi extra-keikan perjantaiksi, että hiukan rahaa sentään tulossa =D Tosin aika monta keikkaa saisi tulla, ennenkuin vakuutusmaksuun mennyt summa olisi koossa..

Joudun huomenna viemään pukusovitukseen paljon omia vaatteitani, ja tietysti kaikki oli pinossa odottamassa pesua.. Pesin siis kaksi koneellista pyykkiä, ja nyt toivon että ehtivät kuivua huomiseen sovitusaikaan mennessä.. (Tietysti sattui myös melko sateinen päivä..)

Vastasivat todella nopeasti siihen aiemmin mainitsemaani osa-aikaduunihakemukseeni, ja sain virtuaalipinon materiaalia luettavaksi ja kuitattavaksi - vaitioloasioita yms. En tosin vielä tiedä, saanko sitä duunia, mutta se olisi kyllä kuin mulle tehty, että toivotaan parasta..