Eilen heräsin harvinaisen massiiviseen päänsärkyyn (valitettavasti alkoholilla ei ollut osuutta asiaan). Onneksi meillä sattui kerrankin olemaan jotain särkylääkettä - en nyt muista enää varmuudella, oliko se Panadol vai mikä, mutta se oli poretablettina. Tehosi muutamassa minuutissa! Tästä lähtien ostetaan aina poretablettisärkylääkettä - se tehosi jopa reseptiversioita paremmin ja nopeammin..
050730jcars.jpg
Danielin veli kävi alkuillasta pikavisiitillä, ja Squeak (yksi ruokittavistamme, tosin ei oma kissamme) ryntäsi nauttimaan auton lämmöstä (kuvassa).
Myöhemmin illalla Squeak ja Black&White mourusivat kilpaa takapuutarhassa. Satuin askartelemaan alakerrassa, ja kyllästyin siihen huutoon, joten menin ja nappasin puutarhaletkun.. Letkussa on uusi suutin, jolla voi vaihdella veden painetta ja suihkun suuntaa - kun kollit kuulivat painesuihkun äänen, kaikkosivat kumpikin eri suuntaan! *hih* ... Vaan pian mouruaminen jatkui taas - tällä kertaa puutarhan perällä.. Nappasin letkun uudelleen, ja vaihdoin suihkun pitkäksi - en nyt tietenkään kastellut kissaparkoja, mutta suuntasin suihkun tarpeeksi lähelle, että juoksivat taas eri suuntiin. Taisivat ottaa opikseen, kun loppuillan oli hiljaista.
Aamuyöstä sain uusimman pienoishuoneeni valmiiksi - kuvia toisessa blogissani (suora linkki kys. entryyn). Huonekalut sain äidiltä joululahjaksi - tosin pöytä piti väsätä itse, ja lisäsin istuimiin vaaleanpunaiset istuintyynyt ja shokkipinkin koristetyynyn. Laatikko on balsapuuta, ja etuosa on vanha raami, jonka sain aikaa sitten anopilta. Lasi piti leikata isommasta lasipalasta. Maalasin laatikon sisältä vihreällä ja taivaansinisellä, ja liimasin sitten maastomateriaaleista nurmikon ja pensasaidan. Laseina on pari puuhelmeä ja pillinä metallilanka. Lopuksi liimasin laatikon pysyvästi umpeen, päällystin kankaalla ja maalasin vihreäksi. Kuvat on otettu yöllä kattolampun valossa, eli värit eivät ole ihan oikeat - korjasin hiukan myöhemmin, muttei sittenkään ole ihan nappiin.