Iltasanomista löytyi toinenkin testi; Testaa miten shoppaat. Sain 3 pistettä;

TULOKSET: Sait testissä yhteensä 3 pistettä
Pisteitä 0-7: Olet tarkka tyttö, et tunne tuhlaamista. Suunnittelet ostoksesi etukäteen ja tiedät sentilleen tulosi ja menosi. Et hairahda heräteostoihin eikä sinua huijata. Huolellisella kirjanpidolla pidät tilisi ruodussa ja saat rahaa säästöön. Osaathan myös nauttia siitä?
Pisteitä 8-14: Olet höynäytettävää tyyppiä. Ostelet kun "halvalla saa", vaikka käytännössä alennus olisi minimaalinen. Toisaalta, hyvin olet pärjännyt, vaikka juuri ennen palkkapäivää saattaakin tehdä tiukkaa.
Pisteitä 15-20: Sinua huolettomampaa rahankäyttäjää saa hakea! Rakastat tavaroita ja Visan vinguttamista. Kaappisi tursuilevat hetken mielijohteesta hankittua rompetta. Vähän kuria! Elämä ei ole tylsää, vaikka suunnittelisit menojasi etukäteen...

Rahaa säästöön? Ei mulla vaan.. Pikemminkin lasken tarkkaan miten käytän ne satunnaiset 5-20 euroa, jotka sattuvat joskus rahapussiini, avainten ja muun sälän seuraksi.
(Miten voi muuten olla niin vaikeaa saada itsensä liikkeelle.. Heräsin muistaakseni joskus yhdeksältä ja meinasin mennä heti pesemään hiuksia, kun on hoidettava pari juttua tänään, mutta tässä vaan istun edelleen, puoliltapäivin, tekemässä nettitestejä..)