komaneka-resort.jpg

Ei tuoreita räpsyjä, joten laitan kuvitukseksi yhden suosikkikuvistani, jonka olen löytänyt jostain interwebsin nurkasta joskus - en siis valitettavasti tiedä kuka kuvan on ottanut, saati missä se on otettu, mutta se saattaa olla Komaneka Resort, Balilla. (Googletin paikan, mutten löytänyt kys. kuvaa - hiukan samankaltaisia kyllä..) Anyway.. Tuollaisen voisi laittaa omaan takapuutarhaan, sitten kun voitan Euromillions ja ostan oman tönön =D

Mutta asiaan..

Päivä oli kylmä, enkä todellakaan odottanut, että putket olisivat sulaneet.. Tulin iltavuorosta kotiin, vilkaisin keittiöön, hanasta ei valunut vettä, ja suunnittelin meneväni hakemaan ulkohanasta vessanhuuhteluvettä, kunhan ruokkisin ensin kissat.. Sitten menin kylppäriin ja näin hanasta valuvan vettä! =D Olin ennen duuniin lähtöä epähuomiossa sulkenut sen keittiön hanan, eli sen takia siitä ei valunut vettä!

Olen aivan onnesta soikeana, ja hanat saavat nyt valua tauotta koko viikon - ja kauemminkin, jos kylmä ilma jatkuu.. Onhan se tavallaan kamalaa veden tuhlausta valuttaa puhdasta juomakelpoista vettä kraanasta alas, ilman että sille on mitään varsinaista käyttöä, mutta se nyt on ainoa tapa pitää ne putket sulana..

Aamulla on pakko mennä kauppaan, kun kissanhiekka on loppu, kissanruokaa on vain yksi laatikko, jne. Menen siis nukkumaan, että jaksan herätä ajoissa raaputtamaan autoa jääkerroksen alta..