DSCN8933.jpg    DSCN8935.jpg

Lauantaina en oikeastaan tehnyt paljon mitään. Siivoilin hiukan kotia, ja kokeilin ekaa kertaa putsata (portaissa olevaa) kokolattiamattoa sellaisella ikkunanpesuvempaimella, missä on se kumiosa - en muista sen nimeä millään kielellä. Mutta se toimi aivan loistavasti! Paljon helpompaa ja nopeampaa kuin yrittää imurilla saada kissankarvoja irti matoista.

DSCN8934.jpg

Söin hernesoppaa hienosta muovikiposta =D Nam..

IMG_20150503_120206.jpg    IMG_20150503_120347.jpg

Sunnuntaina nukuin puoleenpäivään asti - molemmat kissat seuranani =)

Oli sateista, eikä millään olisi hotsittanut lähteä Bray'hin, mutta sitten olisi pitänyt odottaa viikko, että olisi tilaisuus viettää aikaa Pushyn kanssa, joten lähdin kuitenkin. Bensiksen kautta, kun piti tankata.

DSCN8937.jpg

Kannatti mennä, kun sunnuntaiateriaksi oli Pekingin ankkaa =D Se oli tuollainen ankanpuolikas, joka piti vaan laittaa uuniin, ja ohuet letut + kastikepussi hetkeksi mikroon.. Sitten scallion-suikaleita oheen (en muista mikä sipuli se on suomeksi). Nam..

DSCN8938.jpg

DSCN8939.jpg    DSCN8940.jpg

Pushy sai jämät, ja popsi nautinnolla - meni sitten nokosille ♥

Mun oli tarkoitus mennä Bray'n isoon Tescoon katsomaan, josko siellä olisi sitä oikeaa Felix-ruokaa Caralle ja Cuddlesille, mutta en millään jaksanut lähteä, joten joutuvat nyt raukat syömään vielä sitä väärää Felixia..

Ajattelin käydä kotimatkalla omassa lähikaupassa, mutta sade oli sen verran rankkaa, ettei huvittanut kastua parkkipaikalla. Ei nyt ole akuuttia tarvetta millekään, vaikka maito onkin loppu, niin saatan käydä maanantaina duunin jälkeen Ratoathin Centrassa - kymppivuoroviikko jälleen. Toivottavasti kys. kauppa on normaalisti auki, vaikka on bank holiday..

Kotona katsoin pari nauhoittamaani jaksoa Masterchef Australiaa, ja sitten pesin hiukset. Nyt nukkumaan..

Tähän loppuun vielä puhelinräpsy Carasta;

IMG_20150503_223217.jpg