olympics08_closing.gif
Muahan ei yleensa kiinnosta minkaanlainen urheilu, mutta olin odottanut innolla Olympialaisten avajaisia, kun Kiina on kiinnostanut jo vuosia, ja olin seurannut netista ja telkkarista niiden upeiden uusien rakennusten valmistumista yms. Etta sen kannalta tuli vahan huono ajoitus Suomen-matkalleni kaikkine hautajaisjarjestelyineen. En nahnyt avajaisia, enka mitaan muutakaan kisoihin liittyvaa. Daniel kylla nauhoitti avajaiset mulle, eli voin katsoa ne koneeltani kun ehdin, mika ei tietty kuitenkaan ole ihan sama asia, kun koko kisat ovat jo siina vaiheessa ohi. Katson nyt ensin nuo tamanpaivaiset loppuseremoniat.
Sairastuin myos matkalta palattuani nuhaan, mika on itselleni kovin tyypillista! Lentokoneessa vasytti ja vilutti, ja kotona sitten kipeytyi kurkku.. Tanaan on kurkku kipeana ja nena on vuoroin ihan tukossa ja vuotaa valilla kuin vesihana. Kivaa. Ryystan nyt ahkerasti hunajateeta, jos se vahan auttaisi.
Matkakuvat ovat kasittelematta, ja noita ikivanhoja kuvia on todella paljon, eli niita pitanee ensin vahan jarjestella ja vasta sitten skannailla..